pa še res je. sem jih na enmu meganu viduGodward napisal/-a:meni so grde
Renault Laguna I Phase II 1.8 16V Fairway
evo mali servis uspel, zamenjano vse razen bencinskega filtra, ker me je dobila tema. Pride na vrsti jutri. Je pa 5l kanister olja ravno za 3dcl premalo da bi blo polno, morem dokupit še 1l. Itak ga bo nekaj popapcal do naslednjega servisa.
Pa še eno opozorilo: ne kupovat kluča za menjavo olja od proizvajalca lampa, ki ga ima gmt, spar pa še vrjetno kdo. Je mehki kot margarina, ob prvem zasuku sem ga zvil in vrgel v tri p.m. potem sem nabavil od uniora in res ni primerjave v materialu.
Pa še eno opozorilo: ne kupovat kluča za menjavo olja od proizvajalca lampa, ki ga ima gmt, spar pa še vrjetno kdo. Je mehki kot margarina, ob prvem zasuku sem ga zvil in vrgel v tri p.m. potem sem nabavil od uniora in res ni primerjave v materialu.
Danes sem umil avto in ga htel malo poslikat ker še nimam nekih konkretnih slik v temi, na žalost je bilo že bolj temno zato mi je telefon naredil neke plave slike, ki so izpadle čudno... zato sem jih dal black&white.
boljše je kot nič
menjal sem tudi spodnji nosilec motorja, gre čist enostavno tak da ni panike. ne morem pa še poročat razlike ker še nisem šel na probno vožnjo. edino kaj sem ga prestavljal na dvorišču. ko ga vžgem ne strese celega avta, motor je bolj miren. to sem zaenkrat opazil.

medtem je števec obrnil eno zanimivo številko:

menjal sem tudi spodnji nosilec motorja, gre čist enostavno tak da ni panike. ne morem pa še poročat razlike ker še nisem šel na probno vožnjo. edino kaj sem ga prestavljal na dvorišču. ko ga vžgem ne strese celega avta, motor je bolj miren. to sem zaenkrat opazil.

medtem je števec obrnil eno zanimivo številko: