Clio200 - CUP

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

ManIAK napisal/-a:So tipizarane za tvojga megana, al so univerzalne?
:lol: :lol:
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

:lol: my bad.

Sem samo pripeto slikico na hitrco pogledal, pa sm mislu da je megane. :oops:
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Hehe. Pa glih zadnč mislm da je pisu da mu "gre na živce" k vsak prav da ma Megana :lol:
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Ti bom dal "Megana"!! :mad:
hec... :) sam res... vedno ko kdo vpraša kaj imam in rečem Avantime, vsi poznavalsko pokimajo a s praznim izrazom na frisu, ki izdaja, da nimajo pojma o čem se gre. Če pa avto vidijo pa je takoj ali Megane ali Scenic.

Zavesce so čist univerzalne in čeprav je pisalo, da pašejo na vse Renaulte, bi gotovo pasale tudi na vse Fiate, BMW-je,...vstavi poljubno znamko...
Uporabniški avatar
ManIAK

Torej, ker se je začela zima, je bilo treba avto ustrezno pripravit. Manjkajo oziroma čakam samo še zavesice da prispejo iz anglije. ( univerzalne in jih bom potem mal obrezal )

Najprej smo zamenjali gume. Zimske smo dali kar na original felge, ker bom za poletni čas kupu nove.

Slika

Slika

Ker pa to ni bilo dovolj, sem dal določene dele avtomobila oblečt v prozorno folijo. ( črni del sprednjega odbijača + tisti del ki se nadaljuje v havbo, prage, zadnja boka, in robe blatnikov. ) Avto mi je foliral www.foliocar.si

Slika

To je to.
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

Super! kolk te je pa stalo to foliranje? Pa daj še kakšno slikco več gor, se folija opazi sploh?
Uporabniški avatar
ManIAK

Ceno foliranja na PM. Morem poslikat z digitalcem da se bo kaj opazlo, ker tele s telefonom so bolj tak, tak. Sicer se na sprednji "havbi" še vidijo malček mehurčki, ampak je mojster reku da to čez čas na soncu izgine in se sploh ne opazi. Če bi pa slučajno kaj ostalo je pa reku da ga pokličem in bo brez problema popravu.
Uporabniški avatar
belehar
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a belehar »

dj se meni prosim sporoci ceno foliranja .

hvala, LP
Uporabniški avatar
fuegogt

Odgovor Napisal/-a fuegogt »

Tudi meni ceno na PM prosim, letos so znoreli s tem šodrom na cesti :?
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

ne sm da maš praktično enak avto mojmu, maš tut enake zimske gume zdej :) foliranje pa niti ni tko neumna ideja, bo treba razmislit. :)
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
ManIAK

No, popolnoma ista nista, ju loči par razlik. Ene v tvoj plus, druge v moj. :lol:

Vam pa sporočam da so gume dimenzij 215/45/17 na nespluženi zvoženi cesti precej nepredvidljive. Tam kjer sem z prejšnjim avtom (185/60/15) plezal ko kozorog, sem danes s to "kravo" komaj lezu.
Uporabniški avatar
ManIAK

Torej da malo obudim temo.
Na avtu nič novega, dela kot more, občasno se pojavi kak čriček v notranjosti, poraba čez zimo po BC je 9,9l/100km. Ga ne priganjam toliko, ker rabim več časa da ga ogrejem, tega pa trenutno nimam, hladnega pa ne tiščim. Približujeva se 10000km in s tem posledično drugemu servisu.

Sem pa za božička dobil super darilo od punce. Tekstilne tepihe RenaultSport.
Slika

Ker sem že skoraj obupal, preden sem dal avto folirat, sem iz UK naročil univerzalne zavesice z RENAULT logotipom. 2 dni po tem, ko sem jih naročil, sem dobil odgovor, da je foliranje možno, zato sem se odloču da jih nebom montiral. Če jih kdo rabi ali ve za koga ki bi jih mel so na voljo za 20€. Zraven so priložene še sponke za fiksiranje in nekaj vijakov. Narejene so iz debele gume in ne iz plastike.

Slika
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

ManIAK napisal/-a:

Sem pa za božička dobil super darilo od punce. Tekstilne tepihe RenaultSport.
Iste tepihe sem jaz nabavil za gt-ja, kot letne. Za zimo mi jih je malo škoda. Mam raje gumo :D
Uporabniški avatar
ManIAK

Sj jaz jih bom tud mel za čez leto. Zdaj še počivajo v sobi. :lol:
Uporabniški avatar
fuegogt

Odgovor Napisal/-a fuegogt »

Nočem kvariti darila, samo zanima me koliko kaj stanejo tile oriđinale tepihi? Zgledajo uber kvalitetni...
Odgovori