Clio RS 200 Cup Racing Blue
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
S temle se pa popolnoma strinjam...na slikah tut men nikakor ni potegnu tale rs, sploh prednji odbijač, sam je u živo zares lep.Duli napisal/-a:zadnje luči so itak iste kot pr ph1. difuzor pa zaključki izpuhov so pa men na temle še bolši kot pr ph1.
Pa tut zelo lepo se pele sploh k ga mal prtisneš skoz ovinke, edin pogrešal sm pa ročke na stropu zadi, mogoče bi prav pršle!!
Te akcije stalno spreminjajo...
Jaz sem dobil ob nakupu eno leto obvezno in kasko zavarovanje brezplačno in podaljšano garancijo na 4 leta. Čeprav se cene pri zavarovalnicah kar razlikujejo. Mene je pri grawe prišlo obvezno in kasko zavarovanje s 50% popustom 440€. Clio je res 2 razreda višje pri registraciji, ampak se mi sliši 1600€ vseeno kar veliko.
Jaz sem dobil ob nakupu eno leto obvezno in kasko zavarovanje brezplačno in podaljšano garancijo na 4 leta. Čeprav se cene pri zavarovalnicah kar razlikujejo. Mene je pri grawe prišlo obvezno in kasko zavarovanje s 50% popustom 440€. Clio je res 2 razreda višje pri registraciji, ampak se mi sliši 1600€ vseeno kar veliko.
Uh, si ga pa za hudo dobro ceno dobil.
Jaz ga dobim za 20.200€ na keš, ampak bi mel not pa RECAROte.
Zavarovanje bi mene z 10% popusta prišlo pa 1800€.
Se pa da dobit tudi prek ranault financiranja zavarovanje -50%, ampak samo pri adriatic slovenica, kar pa meni niti malo ne diši, zato bomo to opcijo najvrjetneje izpustili.
Se pa da dobit tudi prek ranault financiranja zavarovanje -50%, ampak samo pri adriatic slovenica, kar pa meni niti malo ne diši, zato bomo to opcijo najvrjetneje izpustili.
Zakaj jaz sem za svojega gledal in sem se odločil za AdriaticSlovenica zavarovalnico ... A to si gledal rdečega pri Vrtinu?ManIAK napisal/-a:Uh, si ga pa za hudo dobro ceno dobil.
RENAULT Sport

ja sej recaroti so 900€ doplačila, zdej še mau več, pa avto je zdle v štartu dobrih 200€ več, kot tkt ko sm ga js naroču zarad eko davka, pa tut use stvari so šle na konfiguratorju gor za usaj 10-30€ (pr velik opreme kr nanese par 100€). un od vrtina je kr dobr (po opremi), mau naj ti še ceno spusti, k jo komot lahku, pa bo še vedno v plusu. 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue