Pa razmisli vseno raje o temRobMayth napisal/-a:.., podaljsek iz gume pa mu samo en sede je pa drag kot pol odbijaca. Gre se za seveda navadni gumijasti podaljsek
1999 Megane Cabrio ...Nervasport 17' in the game
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Evo mene, se javljam po dolgem casu, prisel sem vceraj zvecer iz morja in danes letim nazaj na morje, tako da na avtu ni nic novega, ker pridno pociva v garazi. Se mu bo pa v kratkem pridruzil se en Megane Cabrio ampak novejsi model in sicer v ponedeljek ga gremo iskat 2.0 16V z Dynamique opremo, saj smo Espacea prodali.
Ce ga kdo opazi v Lj mi povejte:

Pride pa tudi naslednji teden update, saj sem narocil gewinde za mojega, saj zdajsnji amortizerji gredo proti koncu pa se vse je nekaj zacelo pokat ko suces volan, saj so sli lagerji na amortizerjih. Ko dobim pa seveda poslikam, pa avto gre se bolj v pod, spredaj se dodatna 2cm, ker je se vedno prostor med kolesom in blatnikom
Aja se Kiko-tu morem denar vrnit, fant nisem pozabo, ampak obljubim, da ti posljem v ponedeljek ko pridem nazaj, upam da ne zameris
Ti castim pir ob priliki ko te spoznam 
Ce ga kdo opazi v Lj mi povejte:

Pride pa tudi naslednji teden update, saj sem narocil gewinde za mojega, saj zdajsnji amortizerji gredo proti koncu pa se vse je nekaj zacelo pokat ko suces volan, saj so sli lagerji na amortizerjih. Ko dobim pa seveda poslikam, pa avto gre se bolj v pod, spredaj se dodatna 2cm, ker je se vedno prostor med kolesom in blatnikom
Aja se Kiko-tu morem denar vrnit, fant nisem pozabo, ampak obljubim, da ti posljem v ponedeljek ko pridem nazaj, upam da ne zameris
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
- RobMayth
Evo se en teden je naokoli, gewinde bi naj prispele ta teden, je pa se en update in sicer nove felne. Pomojem bodo noro dobro pasale, so pa original Renault in sicer model Nervasport, znan iz Megana II.

Stare ostanejo doma, razen ce kdo da 500eur jih lahko odpelje

Stare ostanejo doma, razen ce kdo da 500eur jih lahko odpelje
- RobMayth
Slike bodo verjetno konec naslednjega tedna, ker se morem eno platisce popravit, oz. nabavit drugega, in pa montaza gum me se caka. Sprememba pa predvsem zato, ker ma mati enake na njenem Megane-u CC tudi vinsko rdecem in so mi postale tak vsec da sem jih se jaz nabavo 
- matejpurgar19
- RobMayth
Obljubljene slike, meni nenormalno lepse pasejo kot prejsnje pa se opticno vecje so.

Lepse slike pridejo, te so samo za silo. Zadaj se pridejo 20mm distancniki namesto 10mm pa se spredaj bo nizji ko dobim gewinde, ki jih se vedno cakam
Pohvale, graje, komentarji dobrodosli
Me like it 

Lepse slike pridejo, te so samo za silo. Zadaj se pridejo 20mm distancniki namesto 10mm pa se spredaj bo nizji ko dobim gewinde, ki jih se vedno cakam
Pohvale, graje, komentarji dobrodosli