Mégane coupé I ph2 1.6 16V, l.99 [x] RAZBIT
Kolikor sem spremljal se da dobit supersprint. Enkrat sem ga zasledil na avtonetu. Pokliči pa vprašaj za ceno.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
za kolektor se splača mal po odpadih pogledat moj brat je dobu pri festajnu kolektor za laguno 1.6 16v za 50€ iz novega cliota ki je mel prevoženih ene 30-40.000 km ubistvu nov... če želiš poklič pa gremo pogledat...
kar se pa tiče havbe pa bad looka pride ful hudo prva slika ampak problem je kdo ti bo potem avto hladil, sej ubistvu hladi se še ampak ne tako kot bi se moral... če bi bil na tvojem mestu bi odstranu znakec naredu bad look in pustu zračnike ker so tako ali tako črni in ko bi havbo pobarval se sploh nebi tako opazli, prosi nekoga da ti naredu photoshop z zračniki, bad lookom in brez znakca ter pobarvano na črno po mojem bi zlo hudo izpadlo...
Lp.
kar se pa tiče havbe pa bad looka pride ful hudo prva slika ampak problem je kdo ti bo potem avto hladil, sej ubistvu hladi se še ampak ne tako kot bi se moral... če bi bil na tvojem mestu bi odstranu znakec naredu bad look in pustu zračnike ker so tako ali tako črni in ko bi havbo pobarval se sploh nebi tako opazli, prosi nekoga da ti naredu photoshop z zračniki, bad lookom in brez znakca ter pobarvano na črno po mojem bi zlo hudo izpadlo...
Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
fora je da sm zdej dobu haubo brez rež pa znaka...na moji haubi so pa sfukane :S in zdej ne vem najraj bi naredu clean look pa neko kopijo tega rs odbijača , tk da bi bil originalne oblike sam na sredini lukna z mrežo...ne vem še, zrak bi blo pol treba nekak spelat v avto spodi čez mrežo pa povezat gor do tja ko so ble reže...bomo vidl...

te morm razočarat... kamor koli sem klical za dele za avto so mi rekli da za te športne modele ( clio RS, megane RS... ) se ne dobi kopije odbijačev in blatnikov itd... samo original in za primer za mojga clia sem nameraval dat spr. odbijač od RSa in nov originalen pride 350€
... mogoče pa dobiš kje tudi kak ponaredek sam jst ne vem kje???!!!
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
evo...avto je končn zrihtan, nova hauba, nove luči(črne), odbijač obnovljen, pa desni blatnik tut zamenjan
avto je zdej vizualno brez napak
(razn špegli)
felge so tut druge, sam to je glih začasno zdej...drug tedn pridejo nove, neka črna varianta se še odločam
pa verjetno spredn del čez haubo črna nalepka po onem loku tk ko sm prvo mislu...

felge so tut druge, sam to je glih začasno zdej...drug tedn pridejo nove, neka črna varianta se še odločam