Se splaca poznat dolocene ljudi, anedamjan napisal/-a:svojega sem iskal neuspesno leto in pol in sedaj po namigu s strani kolega prisel do tega. Je stal ob cesti z listom, da je naprodaj. Vec oci vec vidi.
odgovor je seveda ne, na zalost ne vem
R5 Campus l.91 5v - 1.7 GTT wannabe
absolutno da
samo, s strahom gledam naokoli kdaj me bo kdo z lato cez buco, ker nej bi nekdo prisel po ta avto in je rekel, da bo avto prisel iskat do stirih popoldne v petek, jz sm ga v soboto ob 9ih ze mel nase prepisanga, ob desetih pa sm bil ze doma. pa ne bi rad se kolega izdal, da jih se on ne dobi po piskru
predn sm sel v LJ sem se poslikal altenator, mi ni dalo mira.

Samo altenator ni povezan, vse ostalo je. jermenici sta vzporedni, jz druge logicne razlage ne vidim, kot da bi mogu bit se en jermen
andrej, hvala za link. mam doma se eno t2 turbino iz turbo petke, ki je verjetno na isti stopnji pripravljenosti za delo kot ta, ki se prodaja. Gremo pa v smeri vecje, itak bo najboljse nardit generalko, da ni potrebno potem vsake pol leta neki popravljat, kr prvic nisi naredu prav. Za to pa imam zej ze dve t2 turbini, ki lahko med seboj tekmujeta katera je bolj zanic.
samo, s strahom gledam naokoli kdaj me bo kdo z lato cez buco, ker nej bi nekdo prisel po ta avto in je rekel, da bo avto prisel iskat do stirih popoldne v petek, jz sm ga v soboto ob 9ih ze mel nase prepisanga, ob desetih pa sm bil ze doma. pa ne bi rad se kolega izdal, da jih se on ne dobi po piskru
predn sm sel v LJ sem se poslikal altenator, mi ni dalo mira.

Samo altenator ni povezan, vse ostalo je. jermenici sta vzporedni, jz druge logicne razlage ne vidim, kot da bi mogu bit se en jermen
andrej, hvala za link. mam doma se eno t2 turbino iz turbo petke, ki je verjetno na isti stopnji pripravljenosti za delo kot ta, ki se prodaja. Gremo pa v smeri vecje, itak bo najboljse nardit generalko, da ni potrebno potem vsake pol leta neki popravljat, kr prvic nisi naredu prav. Za to pa imam zej ze dve t2 turbini, ki lahko med seboj tekmujeta katera je bolj zanic.
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
aha, pol pa vredu 
Samo...a si je premislu zaradi kakga tehtnega razloga?
dj povej,a je smiselno v 5ko tisat tale hladilnik ali bo sel orginal od 5ke not?
Glede na to, da IC more bit v odbijacu, s tem zakrijes del hladilnika, pol je verjetn bolj na mestu, da se da tega notri, ker je sirsi?
Samo...a si je premislu zaradi kakga tehtnega razloga?
dj povej,a je smiselno v 5ko tisat tale hladilnik ali bo sel orginal od 5ke not?
Glede na to, da IC more bit v odbijacu, s tem zakrijes del hladilnika, pol je verjetn bolj na mestu, da se da tega notri, ker je sirsi?
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Ma zgleda ta avto tako usodo.
Lastniku se je zdel skoda dnarja, prejsnjemu potncialnemu kupcu tut, jz sm pa mal skrt sam jebi ga, takole ponudbo pa res dobis enkrat na 10 let
Dobro, potem ostane hladilnik doma, se je ze en zanimu zanjga.
kako je z menjalnikom? Katerega mas ti notri?
Lastniku se je zdel skoda dnarja, prejsnjemu potncialnemu kupcu tut, jz sm pa mal skrt sam jebi ga, takole ponudbo pa res dobis enkrat na 10 let
Dobro, potem ostane hladilnik doma, se je ze en zanimu zanjga.
kako je z menjalnikom? Katerega mas ti notri?
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
da ti malo pihnem na duso: brez tebe bi se pol savinjske vozlo z 1.1 masinami
Hvala ti!
Hvala ti!
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
a pozna kdo koga s prikolico, ki bi jo bil pripravljen posodit za tri ure eno soboto ali pa peljat kripo na odpad?
v primeru da ja, PM prosim.
aja, okolica celja!!
v primeru da ja, PM prosim.
aja, okolica celja!!
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
z njimi mel kontakte samo enkrat, ko smo se stepl.
Po tistem nikoli vec
kaj mas kako telefonsko?
Po tistem nikoli vec
kaj mas kako telefonsko?
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
mal medkulturnega dialoga z naso manjsino:

Upam, da jih ne bom prvabu na obisk
V soboto me je obiskal urosr, mi dal par napotkov, zacel sem razdirat in pobirat kable iz avta, v soboto bo namrec dan D, masina ven avto pa na odpad.
glavna zila zunaj, ena dvozilni kabel samo precvikan, ker nism dobu konketorja narazen
drgac pa sm polomu tole:

Kaj to sploh je? da vem ko bom sel kupvat novo. same cevke so ble gor, mnda na fergazer, na turbo pa bogvekam se. Na pozarni steni zasraufan.
polomu sm se nekaj:

tk bi tole mogl zgledat
. Ma kdo kako idejo kot to popravt, da poskusim prodat hladilnik in si tako prisluzim zastonj prevoz na odpad? 

Upam, da jih ne bom prvabu na obisk
V soboto me je obiskal urosr, mi dal par napotkov, zacel sem razdirat in pobirat kable iz avta, v soboto bo namrec dan D, masina ven avto pa na odpad.
glavna zila zunaj, ena dvozilni kabel samo precvikan, ker nism dobu konketorja narazen
drgac pa sm polomu tole:

Kaj to sploh je? da vem ko bom sel kupvat novo. same cevke so ble gor, mnda na fergazer, na turbo pa bogvekam se. Na pozarni steni zasraufan.
polomu sm se nekaj:

tk bi tole mogl zgledat
. Ma kdo kako idejo kot to popravt, da poskusim prodat hladilnik in si tako prisluzim zastonj prevoz na odpad? Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v