Clio I 1.8 16v, l.'93/8

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

o, zakon tole, men so tut hude na 16v-ju tele feltne, se pol na rs-a pasejo.
Uporabniški avatar
rufi
Kraj: Tržič

clio 1.8 16v

Odgovor Napisal/-a rufi »

Ja Duli men so tud te hude k s......, tud 16 se nebi branil sam pol bi pa spet vse drzalo po blatnikih spredi tega pa sedaj nocem vec, ko sem bil se bolj mulc sem takoj koloteke vn pobral pa je blo no sedaj pa je malo drugacna zgodba, ker gre clio spet pocasi nazaj proti originalu, in nocem unicevati avta zaradi vecje cole tudi te bodo zazgale. :onfire:
Pocasi sem tudi zacel nabirati vso robo da bom imel doma vse po dvojno(odbijace, blatnike ....), da se lahko pocasi potem zacne vrnitev v originale.
l.p.Ziga
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Na tihem se mi je kr zdel da bos tele feltne dam privleku.Res najhujse feltne za na cliota.
Slika
Uporabniški avatar
Duli

ves se za kaksne?
Uporabniški avatar
rufi

2012

Zdej ne vem katere mislis Duli?
No lahko pa vam povem sedaj celotno mojo zgodbo speedlink da boste vsi vedeli za vedno.
Moje srebrne feltne so 6.5j in so najmanj izbocene zato Ziga si rekel da imam se kar precej prostora do zadnjih blatnikov.
Feltne kot so Zigove pri project Willy so 7j in so ze bolj izbocene, lahko da recemo da so Williamsove original ceprav nisem sigurn.
Te moje nove 2012 pa so 6.5j in so najbolj izbocene od teh treh serij speedline.

Sem pa danes ugotovil da moram na avto namestiti distancnike ker je prostora med feltno in amortizerjem za slab cm, kar pa se mi zdi premalo glede nato da so bile brez gum.

Uspesna pa je bila tudi menjava zavornih cevk,majhno opravilo a kriticnega pomena ker so bile ze cisto razpokane.
Uporabniški avatar
Duli

mislu sm te, k si jih zdj nabavu.
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16v

Trenutno vem se za 2 kompleta takih.
En lastnik pravi da trenutno se niso naprodaj, ker jih ima na Meganu coupeju 2.0 16V .
Za drugega pa vem da so naprodaj, je cena precej zasoljena in trenutno se ne vem kje je doma.Upam da zvem v kratkem.

Kaj pravis o moji teoriji sirin speedlink.
Uporabniški avatar
Duli

mozno da so tvoje srebrne feltne kopija willijevih, za kopije vem da so sirine 6.5j, ker originalne za willija so 100% samo 7j sirine.

te bodo pa itak hude zgledale, ce bos gor dal se distancnike. ;)
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Original Willijeve feltne so samo 7J in nobena druga dimenzija.Tko da tvoje so najbrs kopija.Usaj kokr jst vem glede teh felg. :D
Uporabniški avatar
rufi

clio 1.8 16v

Mogoce imata prav. Speedline feltn je itak ogromno razlicic tko da brez veze da rinemo debato v to smer, ker mislim da smo prisli do konca.
6.5 j ali 7j meni je vseeno glavno da so speedlinke in da hudo zgledajo na 16V ostale feltne me ne ganejo.
l.p.
Uporabniški avatar
Duli

Re: clio 1.8 16v

rufi napisal/-a:Mogoce imata prav. Speedline feltn je itak ogromno razlicic tko da brez veze da rinemo debato v to smer, ker mislim da smo prisli do konca.
6.5 j ali 7j meni je vseeno glavno da so speedlinke in da hudo zgledajo na 16V ostale feltne me ne ganejo.
l.p.
prov mas. pa cimprej jih dej na avto. :D
Uporabniški avatar
Fuego 85

Re: clio 1.8 16v

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

rufi napisal/-a:Trenutno vem se za 2 kompleta takih.
En lastnik pravi da trenutno se niso naprodaj, ker jih ima na Meganu coupeju 2.0 16V .
A to je un najlepsi rumen megan, spuscen? A nima on 16 col, pa se k nove so. To bi jest takoj kupil ce bo prodajal...

Lp
Uporabniški avatar
rufi

Alu

Ja res je so na tem Meganu ce misliva pravega.

Feltne pa upam da bodo do naslednjega vikenda pripravljene na lakiranje.
Problem je trenutno le se v tem da potrebujem distancnike in upam da jih bom pravocasno lahko kje dobil.
TOMI 269

Odgovor Napisal/-a TOMI 269 »

Distancnike mam pa se jst doma k sm jih z willkota dol uzeu...
ce te zanima kej vec lohk na PM
Uporabniški avatar
rufi

1.8 16v

No stanje je bolj v mirovanju kot bi lahko govorili o kakem napredku.
Beli clio ima priblizno pripravljeno zunanjost, a je v zadnjem casu bolj na drugem mestu.
Slika
V tem tednu so bile v ospredju speedlinke 2012 ki so bile delezne vse moje pozornosti.Trenutno so pokitane in pripravljene na sprickit, ki ga bom jutri upam, da lahko nanesel ce bom pravocasno prisel iz sluzbe.Do konca tedna pobrusil in popravil se morebitne luknjice in jih cez vikend lakiral na barvo, ki so jim bile usojene. :wink:
Zaklenjeno