Ja sj sma ze gruntala v tej smeri, sam to je avto od njegove sestre in neb bla navdusena Al menjat, al pa strihat na rdece kar je crnega in zmigouc tud na rdece, potem bi mogoce clo bol pasalo k luci od faze 2
Nismo na cesti, tu je parking pa to....pa tud drugac je to cesta cez Gorjance in ni blo prometa nekga. Sicr bi pa zastoj naredla...sj je biu reno fotosesn
slovenskisin napisal/-a:Ja sj sma ze gruntala v tej smeri, sam to je avto od njegove sestre in neb bla navdusena Al menjat, al pa strihat na rdece kar je crnega in zmigouc tud na rdece, potem bi mogoce clo bol pasalo k luci od faze 2
Nismo na cesti, tu je parking pa to....pa tud drugac je to cesta cez Gorjance in ni blo prometa nekga. Sicr bi pa zastoj naredla...sj je biu reno fotosesn
lucke bi js kr te pustu kot so zdej, tut strihov jih nebi, ker more bit mau rdece crne kombinacije, isto mas karoserija/sipe, tku da gre po mojem dobro skup.
Ja vem, sam kaj ko so lepi Bom si rajsi js enga bolsega Cliota omislu v bliznji prihodnosti Jih je vec, pa vsaj tako zgonjeni pa razbiti niso, kot te Coupeji. No vsaj upam.