Megane 1.9dci l.2005 (katere letne gume???)
Hali halo
Evo pojutrisnem bo minilo 4 mesece od kar sem brez izpita. Do danes mi je moj megancek stal v garazi a se nism mogu opret da se spet mal pelem
Enkrat ko nimas tolk casa izpita sele vids kako je tesko bit brez avta
Evo sm nredu se ene par fotkic =)

Evo tale pujsek mi bo pa pomagou ko bom vozu v rikverc

No ja toj to ni nic sprememb na avtu mogoce se pridejo ko bom meu spet izpit
fajn bodte
LP sHyFtY
Evo pojutrisnem bo minilo 4 mesece od kar sem brez izpita. Do danes mi je moj megancek stal v garazi a se nism mogu opret da se spet mal pelem
Enkrat ko nimas tolk casa izpita sele vids kako je tesko bit brez avta
Evo sm nredu se ene par fotkic =)

Evo tale pujsek mi bo pa pomagou ko bom vozu v rikverc

No ja toj to ni nic sprememb na avtu mogoce se pridejo ko bom meu spet izpit
fajn bodte
LP sHyFtY
MA lih tale 2 meseca se bosta vlekla an....Stupo napisal/-a:To pa ni fajn, vem iz lastnih izkusenj2 meseca bo hitro minilo, pa bos spet mobilen. Upam da ze delas izpit. Drugace je pa lustn megancek. A pujsek je pa namesto park senzorjev?
Seveda izpit se ze dela cakam samo se na glavno voznjo
Ja pujsek bo namest park senzorjev k mi voznja v rikverc pri meganu ne gre tok dobro od rok...pa gledu bo ce je kak policaj za mano
hh....dr__de napisal/-a:kaj si pa sploh naredu, da si brez izpita ostov? prehitr vozu al kej druzga
No ja najprej je blo ja prehitra voznja...oz policaj je tko reku....(prehitevanje cez polno crto,prehitevanje kolone, prehitevanje brez smernikov,voznja brez varnostnega pasu in pobeg) no ja glede pobega nism pobegnu nism se mogu ustavt...no za to sm dobu 200.000sit in 6 kaznskih pik.... 1 mesec za temu sem meu pa prometno nesreco pa sm se tm dobu 4 pike....in js kot mladi voznik je blo to 3 prevec an
sam sej po en stran je prou d je tko kukr je me je res izucilo an.
-
Robertos_664