To pa ni res .. ne more ti vseh luknc vn potegnt brez, da bi ti barva razpokala. Ce je lukna bol globoka in ko ti to lukno vn butn barva razpoka ker pac ni gumijasta. Mogoce bi blo manj kitanja pa se to ni nujno .. kaj pa vemo kolko je bil avto res stolcen od toce. Kakor vem ti s tistim na vakum ne more lih cudezov narest ce je bil fajn stolcen
Komot se to poprau brez kitanja.Cim ni akril barva sepravi je auto lakiran skor da ni tezau.Itak se pa toco ne popraula z vakumom ampak z raznimi palicami ter plasticnimi cepi ki se jih prlima na luknjo in se potem to vlece vn.res da bi ga kostalo vec sam je pa sezmir original in ni potrebno nobenga kita.
Men tud ni glih usec ta nacin popravila .... bolse bi bilo vlecenje vn ....ker baje to kar obvladajo licarji v danasnjih cajtih .... upam da tega nebom dozivu kdaj ....
Pokrov motorja je bil potreben barvanja ker je mel polno pikic od kamencko!
Ko sem pa opral avto se je vidlo da je na strehi lukna pr lukni,vsaka 2 do 3cm ena lukna! drugace mi bo pa se barval oba odbijaca pa prage na racun zavarovalnice
Ti si pa As...kr na zavarovalnico.
Notranja osvetlitev ni slaba...sam nekam bogo sveti.Mas to neonke?
Js mam neonke spodi......lahk si na forumu pogledas, pa sveti bolj intenzivno pa malo bolj svetlo.
Me pa zanima glede tvojega RS odbijaca.To si kupil novega ali rabljenega?
Gre to mogoce srauf na srauf......al so potrebne modifikacije.