Megane II ph1 l.03 - registrerana podmornca
Lej Primy tkle nizk bi bil lep...dej mal ta avtek poglej hud k pajk...
Sej ne me narobe zastopt, da tvoj ni kull pa sprednja maska je niiiice...
Pa sam se kake lepe feltne pa zadnje lucke meni
[/url]Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
evo tocn tko k si napisu res do besede...pa tut ce bi mev 20 col na svojmu neb blo dost vrjem za nekatere...sam res pac vazn d je avto lastniku vsec in je zmaga... komentarji zazeljeni vendar ce si jih lastnik ne vzame osebno je negova stvarkillah bee napisal/-a:Folku pokazes/das prst( 18col), a kot ponavad ane je prst premal, dejmo roko in 20 col , lool![]()
![]()
Lep megan je tud tvoj, sploh bo hud, ce ga bos res spustil, ko bos
da spustil ga bom pa ze kmalu saj je placa ze prsla tko da sam se urbana poklicat pa bo
ne nanasa se sploh na to kdo ga bo vozil:) ampak glede tega ali bo bomba ali ne za stylingZiiga napisal/-a:ja a ga bodo drugi vozil?primi primi
![]()
no evo spet ena nova skatla prsla dons domov

tola se p skriva v njej :

tko upajmo da bo mal nizji ane :p drgac pa jutr se zmenim za montazo pri jenkotu...
sem pa dobil se eno idejo glede barvanja zavornih celjusti...in sicer na kaksno barvo... rdeca, crna.... kaj predlagate? pa koliko se porabi barve za to ? hvala in lp
tola se p skriva v njej :
tko upajmo da bo mal nizji ane :p drgac pa jutr se zmenim za montazo pri jenkotu...
sem pa dobil se eno idejo glede barvanja zavornih celjusti...in sicer na kaksno barvo... rdeca, crna.... kaj predlagate? pa koliko se porabi barve za to ? hvala in lp
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika