R19 16V urejanje notranjosti str. 7
Ja avto se ni zaribu, se pa skoz neki rihta in prcka po avtu po malem, v kratkem bom menju tudi armaturo, ker je tale noter ze rahlo (no rahlo je kr blaga beseda - je kr orenk) zlamana
. Dobil sem tudi druge zadnje celjusti, ki jih morem menjat ker mi tele ko so zdej gor neki stekajo
, tako da tudi menjava teh sledi v kratkem.
Za vmes pa ena farm slikca

Za vmes pa ena farm slikca

Zaenkrat se avto ne prodaja, ker je blo prevec noter vlozenega in nebi nikoli dobil toliko nazaj. Edino ce bi kdo ponudil toliko da bi se vsi stroski pokrili, kar pa se verjetno ne bo zgodilo (glede na cene na avto netu).
Menjava skoljke pa bo nasledn projekt
ka se pa zamudim
(hec more bit)
Verjetno bom malo posaniral podvozje, kjer je kaj rusta pa prage moram dol vzet da vidim kako je stanje spodaj, barve (ki je prva in se ji to ze malo vidi) pa se verjetno zaenkrat ne bom pritikal ker bi bli stroski spet ogromni. Mogoce mu privoscim eno fajn poliranje da se bo spet svetil in da se malo zabrisejo tisti manjsi risi na laku
.
Menjava skoljke pa bo nasledn projekt
Verjetno bom malo posaniral podvozje, kjer je kaj rusta pa prage moram dol vzet da vidim kako je stanje spodaj, barve (ki je prva in se ji to ze malo vidi) pa se verjetno zaenkrat ne bom pritikal ker bi bli stroski spet ogromni. Mogoce mu privoscim eno fajn poliranje da se bo spet svetil in da se malo zabrisejo tisti manjsi risi na laku
Do danes se ni nc kej pametnga nardil, nova armatura je zapoliestrana (hvala Croma
) pa tut sam sem neki pacal
. Spucal sem nove zadnje zavone celjusti, ki so zdej pripravljene na montazo. Prisraufu sem kestl, ker je bil samo z 2 vijakim prisraufan
. Verjetno se kej pa se ne spounem
. Sm ga pa danes opral in naredil par slik.

- killah bee
- Kraj: Ljubljana