Stupo napisal/-a:Oooo hudi clioti, sploh lev je nor
Lepo, da se tudi kaksna punca okvarja s taksnim sportom! Kdaj pa bo kaksna GHD oz KHD, kjer se te bo dalo videti?
prvo krozno dirko imamo cez slab mesec, 15.4.2007 v Avstriji, Melk. Tam bo seveda svojo prvo tekomovalno voznjo odpeljal tudi novi Clio Cup
prva gorska dirka pa bo 20.5.2007 v Sevnici (Impolca - Studenec). Vabljeni vsi navijaci !
Stupo napisal/-a:Oooo hudi clioti, sploh lev je nor
Lepo, da se tudi kaksna punca okvarja s taksnim sportom! Kdaj pa bo kaksna GHD oz KHD, kjer se te bo dalo videti?
prvo krozno dirko imamo cez slab mesec, 15.4.2007 v Avstriji, Melk. Tam bo seveda svojo prvo tekomovalno voznjo odpeljal tudi novi Clio Cup
prva gorska dirka pa bo 20.5.2007 v Sevnici (Impolca - Studenec). Vabljeni vsi navijaci !
Umes pa prlet se na kakega lokalca v Lj oz te vabim/o
jaz bi te pa rad vprasal ce lahko poves za koliko stopinj mas premaknjene spredaj in zadaj kolesa v
minus gledano od tovarniske nastavitve .vprasujem o dirkaski razlicici .hvala za odgovor
Spelca, lani sem v Sevnici gledal tvojo voznjo in morm priznat, da sem bil impresioniran, ko sem zvedu, da je za volanom oseba neznejsega spola. Svaka cast!
P.S.: Ko te pa clovek vidi se v RS-u, bi te pa kar ozenil.
James napisal/-a:Spelca, lani sem v Sevnici gledal tvojo voznjo in morm priznat, da sem bil impresioniran, ko sem zvedu, da je za volanom oseba neznejsega spola. Svaka cast!
uuufff, se mi zdi da se vas je zdej pa ze kr neki nabral (itak sam zarad rs-a)
James napisal/-a:Spelca, lani sem v Sevnici gledal tvojo voznjo in morm priznat, da sem bil impresioniran, ko sem zvedu, da je za volanom oseba neznejsega spola. Svaka cast!
drugac pa hvala!
Jaz pa tvoj foter bova avdicijo organizirala. Vsakemu kekcu te pa tud ne bomo dal . Pa un tvoj ce je kej resen naj tist traktor zamenja .
Aja, pa tvoj foter je v Porecu reku da mora vsak dohodninsko napoved prinest s seboj.....