Clio I,II,III
karkoli ze ima je bolj svoh z izkoristkom...ce gledas visino avta in nase lepe cesteBeaM_X napisal/-a:Kaj ma pa avto za eno masino notr k je vidt da je en IC skrit za odbijacam?
dobr si ga zrihtal...edino kar me moti je, da ima 5 vrat
le tko naprej....angels eyes pa se mi zdi da sedejo
kaj pol tut lexusk naj ne bi imeli, ce so jih pa prvi imeli lexusi....sedaj jih ima ze pol serijskih avtov (ne samo lexusi) no sj vsak ma svoje mnenje
styler see ya v Krskem
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
to tud mene zanima. Se mi zdi da bo kr problem neki narest da se bo skladal z sprednjim pa zadnjim odbijacemSlicker napisal/-a:...aja, kje so pa pragi?
Barva je klub temu lepa. Tistih kricecih barv se hitr navelicas, tle je pa vedno cool
Enigma motorsport
Pragi so in lepo sedejo v linijo z odbijacema.Drmo napisal/-a:to tud mene zanima. Se mi zdi da bo kr problem neki narest da se bo skladal z sprednjim pa zadnjim odbijacemSlicker napisal/-a:...aja, kje so pa pragi?Drugace pa, brutalno gleda tale clio
...od strani mu pa se neki manjka
![]()
Barva je klub temu lepa. Tistih kricecih barv se hitr navelicas, tle je pa vedno cool
Drugace pa v zivo res zgleda hud, sam mal vecje feltne (da ga mal dvignejo) pa bo bomba

zdej ko si mel pa mal prste umes pa kr zagovarjas pa hvalis, prej pa pluvu, sej tak siy3rn3y napisal/-a:Pragi so in lepo sedejo v linijo z odbijacema.Drmo napisal/-a:to tud mene zanima. Se mi zdi da bo kr problem neki narest da se bo skladal z sprednjim pa zadnjim odbijacemSlicker napisal/-a:...aja, kje so pa pragi?Drugace pa, brutalno gleda tale clio
![]()
Drugace pa v zivo res zgleda hud, sam mal vecje feltne (da ga mal dvignejo) pa bo bomba
Sam mogu sem popravit kar je en bumbar prej delal (en uros, sej ga verjetn poznasurosr napisal/-a:zdej ko si mel pa mal prste umes pa kr zagovarjas pa hvalis, prej pa pluvu, sej tak siy3rn3y napisal/-a:Pragi so in lepo sedejo v linijo z odbijacema.Drmo napisal/-a:to tud mene zanima. Se mi zdi da bo kr problem neki narest da se bo skladal z sprednjim pa zadnjim odbijacemDrugace pa, brutalno gleda tale clio
![]()

mah sej, ko taki ko si ti popravlajo nardijo itak vec skode ko koristi, poglej mal pa bos vedu o cem govorim,y3rn3y napisal/-a:Sam mogu sem popravit kar je en bumbar prej delal (en uros, sej ga verjetn poznasurosr napisal/-a:zdej ko si mel pa mal prste umes pa kr zagovarjas pa hvalis, prej pa pluvu, sej tak siy3rn3y napisal/-a: Pragi so in lepo sedejo v linijo z odbijacema.
Drugace pa v zivo res zgleda hud, sam mal vecje feltne (da ga mal dvignejo) pa bo bomba)
Drmo napisal/-a:to tud mene zanima. Se mi zdi da bo kr problem neki narest da se bo skladal z sprednjim pa zadnjim odbijacemSlicker napisal/-a:...aja, kje so pa pragi?Drugace pa, brutalno gleda tale clio
![]()
js sm zi nek napisu, da se avto ni fertik(ko bo, bo tudi padel en velik photo session)!!!!!!!! pragove se imam v garazi pridejo pocasi navrsto

urosr napisal/-a:mah sej, ko taki ko si ti popravlajo nardijo itak vec skode ko koristi, poglej mal pa bos vedu o cem govorim,y3rn3y napisal/-a:Sam mogu sem popravit kar je en bumbar prej delal (en uros, sej ga verjetn poznasurosr napisal/-a: zdej ko si mel pa mal prste umes pa kr zagovarjas pa hvalis, prej pa pluvu, sej tak si)
tk da bodi srecen da ti poslem kdaj kako stranko kdaj u tiste brege
, sicer pa me mal firbec daje komu bo dal pa drug let odbijace delat
, ker pocas zmankuje majstrov:P pa brez zamere tibor, mal se mormo pohecat...