2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
broker

Odgovor Napisal/-a broker »

Od zacetka bo verjetno cena res brutalna,..pol bojo pa kasne akcije pa bo 8)
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

killah bee napisal/-a:Swift, C2, Yaris so v rangu Clia :wink:

Twingo pa kakor sem ze omenil, Aigo itd...
Prej je v rangu Clia C3 kot pa C2.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

jap dons sm slisu po radiu d bojo na trg prsli junija..zdj p ze zaposlujejo 300 novih delovnih mest ker jih bojo baje 900 delal na smeno zdj p nwm kasna je to smena ne nc....to so po radiu rekl...pa kaj je res se tut za prasat :wink:
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

86-4PJ napisal/-a:jap dons sm slisu po radiu d bojo na trg prsli junija..zdj p ze zaposlujejo 300 novih delovnih mest ker jih bojo baje 900 delal na smeno zdj p nwm kasna je to smena ne nc....to so po radiu rekl...pa kaj je res se tut za prasat :wink:
Kaj je res? Zakaj bi lagal :?: Lahko ti zaupam :wink: Vse je res :) Danes naj bi izdelal ze 60 Twingov :wink: V bodoce jih bodo se vec :wink: Drugace se Twingoti izdelujejo ze kak mesec po ca. 20-30 na dan :wink:

lp
trance0
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Ce bo imel brutalno ceno, bodo prodajne stevilke brutalno nizke. :lol:
Don`t worry, be happy:)
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

trance0 napisal/-a:Ce bo imel brutalno ceno, bodo prodajne stevilke brutalno nizke. :lol:
pa zadek je tudi brutalno grd....kako lahko tako grdo zakljucijo linije zadnjega odbijaca :? spredaj res lep in lepo zaobljen zadaj pa kar nekaj na rob :? ja ce bi ga ze imel bi zadek cisto predelal kar pa je tudi nesmiselno
no saj mogoce se ga navadim
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

JaaN napisal/-a:
killah bee napisal/-a:Swift, C2, Yaris so v rangu Clia :wink:

Twingo pa kakor sem ze omenil, Aigo itd...
Prej je v rangu Clia C3 kot pa C2.
svaka cast-ker vidim, da cebela ne ve kaj mlati!!! :?
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
makro

Odgovor Napisal/-a makro »

Zjutraj je bilo po radiu, da bo osnovna cena 7500eur (1.8MIO ex SIT :))
LPM
majtl
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a majtl »

Ce primerjamo mere, je novi Twingec nekje med C1 in C2, pa bi ga raje imel kot C2.
Uporabniški avatar
BlackWind

makro napisal/-a:Zjutraj je bilo po radiu, da bo osnovna cena 7500eur (1.8MIO ex SIT :))
LPM
priblizno toliko kot pa za prejsni model ;)
no potem si lahko predstavljate koliksna bo cena novega GT-ja :?
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
trance0

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Gt bo najbrz okoli 3 mio sit, samo upam, da bodo za ta denar ponudili poleg plastike in konjenice se cim vec opreme.
Don`t worry, be happy:)
Uporabniški avatar
BlackWind

trance0 napisal/-a:Gt bo najbrz okoli 3 mio sit, samo upam, da bodo za ta denar ponudili poleg plastike in konjenice se cim vec opreme.
za tako ceno bi blo pa to cist premal konjev, saj ima avto najbrz ze blizu tone ali pa se celo vec...
kolk s bo pa to imel do 100
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Sigurno ne bo 3 MIO

Cena se bo po moji logiki gibala okol 2.5-2.6MIO

Ob predpostavki da bo osnovni model 1.8 MIO

Emdiðej :D ja pozabu sem na C3, vendar Twingo se vedno spada pod male avtomobile :wink:
Uporabniški avatar
SPIKE

Odgovor Napisal/-a SPIKE »

Vec kot ocitno je, da nekateri nimajo pojma o dolocenih avtomobilih, razen tega, da so jih videli dvakrat na cesti (killah bee vztrajno omenja P1007....:roll:) Ali razlikujes med 107 in 1007? Ocitno, da ne.

In ker ze klatis taksne neumnosti... kaj ves o P107, C1 in T Aygo, ki jih tako primerjas z novim Twingom? Tukaj mislim predvsem na globalne karakteristike in teste zanesljivosti, ki jih izvaja tudi Renault, vendar jih ne objavlja (le zakaj...?) in ne podatke, ki jih pripravijo za "rajo" in objavijo v katalogu.

Zgolj za primer naj povem, da se motor, ki se vrti v "trojckih" (1.0 12V VVT-i), po zanesljivosti postavlja ob bok najzanesljivejsim motorjem (na prevozenih 100.000km/4,2h popravil, generalna prenova 400.000km).

Lahko se pa se pohvali tudi z drugimi dosezki:

- najlazji serijski litrski motor (67kg),
- najcistejsi serijski motor z notranjim izgorevanjem (109g),
- najvarcnejsi serijski bencinski litrski motor (4,6l/100km - mesan cikel),
- z mocjo 69,5KM/l prostornine med serijskimi litrskimi motorji sega v vrh,
- nima zobatega jermena (odpade strosek, ki ni zanemarljiv),

In se bi lahko nasteval. Samo dolocenim ljudem pac tovrstni podatki ne povedo/pomenijo nic - pomemben je le kic v obliki "bogate opreme" in ostalega lepo zapakiranega sranja - kaj mi pomaga estetika, "ful opreme" in cel kup lepih besed v katalogih, ko pa je avto vecji del na servisu?

O poprodajnih storitvah (servisi) in "strokovnjakih", ki delajo na Renault-ovih servisih, pa se mi resnicno ne da izgubljati besed in tudi ni vredno.

Do sedaj sem imel v lasti 7 novih Renaultov (vedno so me dobili na zgoraj omenjene limanice) in zato pisem iz lastnih izkusenj.

Sedaj vozim "grd, drag, pust - brez duse in premalo opremljen" avto, ki pa se za spremembo ne kvari in servis vidi le ob za-to dolocenih intervalih.

Veliko srece (cim manj okvar) zelim vsem bodocim kupcem novega twinga.

lp
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

@Spike, nisem primerjal avtomobilov po svojih karakteristikah, se manj po detajlih. Sem komentiral ostale, ki so pricakovali ne vem kaksnega Golfa od Twinga. Zato sem dal za primerjavo pac tri avtomobile podobne Twingu. In res je in ne me zdej tepst, ce sem napisal eno nulo prevec :D

Torej, primerjava je bila zgolj in le opticna. Kar se tice motorjev in servisiranja bomo videli kako se bo obnesel 100KM turbo motor :)

O mehanikih pa nebi: so vsi isti( kolega vozi BMWja v tujino servisirat, upam, da ti to dosti pove o njegovih limanicah) Samo taki ne govorijo o okvarah in ne jokajo. Zakaj ne, je pa ze stvar psiholoske narave :idea:
Odgovori