Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Juhu deluje!!!!
Hvala!!!
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
Hvala!!!
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
Če koga zanima silikonski ovitek za kartico. Imajo v črni, modri zeleni in roza barvi...
https://www.aliexpress.com/item-img/Sil ... 7045VrIMsl" onclick="window.open(this.href);return false;
ps: zakaj jst ne morem slikce gor pripet?
https://www.aliexpress.com/item-img/Sil ... 7045VrIMsl" onclick="window.open(this.href);return false;
ps: zakaj jst ne morem slikce gor pripet?
Kič [emoji849]
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Se ne bi glih strinjal. Kičast je originalni ključ. V primeru da ti pade na tla se bo samo razletel. Jst sm vzel črn silikonski ovitek, da je zaščitena kartica proti udarcem. Jst ne vem, zakaj morajo tako velike kartice delat. Tast ma novga passata, pa je keyless ključ normalne velikosti.
Prvi servis na službenem meganu IV dci je mimo, v enem letu smo prevozili malenkost manj kot 15.000 km. Renault sicer predvideva prvo menjavo olja in oljnega filtra šele po dveh letih oz. pri 30.000 km, vendar glede na to, da avto poleg relacij pri nas vidi tudi precej mestne vožnje smo se odločili za opravljanje servisov na 15.000 km oz. 1/leto.
Ob prvem servisu zamenjano: olje + oljni filter, filter kabine, pregled vozila in zavor, dotočeno malo hladilne tekočine. Cena: slabih 290 EUR. Liter olja Elf solaris 5W30 DPF pride na pooblaščencu 20,14 EUR. Tako malo za informacijo.
Ob prvem servisu zamenjano: olje + oljni filter, filter kabine, pregled vozila in zavor, dotočeno malo hladilne tekočine. Cena: slabih 290 EUR. Liter olja Elf solaris 5W30 DPF pride na pooblaščencu 20,14 EUR. Tako malo za informacijo.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Dobro so podrazil servis pri renaultu.
))))
verjetno gre takole:
5l olja = 100e
filter olja= 8e
filter kabine= 22e
ekoloska taksa in drobni material=10e
1,5 ura dela= 90e
renault servisni pregled= 60e
verjetno gre takole:
5l olja = 100e
filter olja= 8e
filter kabine= 22e
ekoloska taksa in drobni material=10e
1,5 ura dela= 90e
renault servisni pregled= 60e
Zato so pa tudi toliko skrivnostni, ko jih pred nakupom avta povprašaš o cenah servisov 
P.S.: A mogoče kdo ve, če se v Sloveniji že posodablja R-Link na verzijo 2.2.18.590 (videl na nemškem forumu)?
P.S.: A mogoče kdo ve, če se v Sloveniji že posodablja R-Link na verzijo 2.2.18.590 (videl na nemškem forumu)?
Je kaj posebnega na novi verziji?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Mene pa zanima če bomo tisti ki imamo zakupljene servise tudi morali kaj doplačati, zdaj ali čez kako leto ko bomo šli na servis.
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
Je pa meni bilo rečeno da so servisi tam od 200 do 300€ evrov. Zato sem vzel zakupljene, in plačujem cca 30€ več lizinga na mesec. Tako da brezplačno in v akciji ni nič.
S servisi je tako: obstaja portal moj renault, preko katerega lahko rezerviraš termin, vnaprej izveš ceno in avto praviloma servisiraš ugodneje. Mene je tako servis za mojega prišel 150 EUR (pregled, olje, filter, filter kabine). Redna cena je baje cca. 250.
3 tedne nazaj plačal za redni servis na 90kkm 150€ pri AC Krašna. Megane 1.5 dci l. 2013B1 16v napisal/-a:S servisi je tako: obstaja portal moj renault, preko katerega lahko rezerviraš termin, vnaprej izveš ceno in avto praviloma servisiraš ugodneje. Mene je tako servis za mojega prišel 150 EUR (pregled, olje, filter, filter kabine). Redna cena je baje cca. 250.
Mogoče moraš pa serviserja zamenjati, ker te tale lupi
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Katero olje ti je dal noter? Ker kar sem jaz gledal je cena povsod enaka. Tako da edino da so res poceni z delom. Sem pa dobil tudi jaz na original servisu ceno zamenjave olja z filtrom za 60€. Ampak dvomim da je bilo olje Solaris
Vocko ,imaš mogoče račun kaj vse so ti naredili za tako ceno? Namreč jaz sem prejšnji teden prav tako na meganu 2013 1.5dci in pri AC KRAŠNA Škocjan naredil mali redni servis (vsi filtri, olje..) in me je prišlo 270€ zato mi ni jasno od kje taka razlikaVocko napisal/-a:3 tedne nazaj plačal za redni servis na 90kkm 150€ pri AC Krašna. Megane 1.5 dci l. 2013B1 16v napisal/-a:S servisi je tako: obstaja portal moj renault, preko katerega lahko rezerviraš termin, vnaprej izveš ceno in avto praviloma servisiraš ugodneje. Mene je tako servis za mojega prišel 150 EUR (pregled, olje, filter, filter kabine). Redna cena je baje cca. 250.
Mogoče moraš pa serviserja zamenjati, ker te tale lupi
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk