Dobro dej sen ji važno. Jaz in ti se moramo enkrat dobit ker očitno me še ne poznaš tak, da me ne razumeš..
Pustmo stat kar sem napisal... in gremo naprej.
Lepe slike so pršle. S katerim foroaparatom ste to slikal ?
Gre se za prage od cliota RSi.Nism pa še čist prepričan,če bodo šli na avto ali naprej v prodajo.Me nekako ne prepričajo.
In pa glej ga zlomka,danes sem ostal brez zavor.Pregledam avto in ugotovim,da se je pletena zavorna cev pretrgala na desnem kolesu.Fino.
In glede na to,da so na avtu le 1 mesec je tole res malo smešno.
spredi pa zadi boš mogu rezat prage od rsi-a, ker je bok širši pr teb pa ker spredi blatnik bolj ven izstopa pr spodnem delu, ostalo bo pasal direkt gor.
nightmare napisal/-a:
In pa glej ga zlomka,danes sem ostal brez zavor.Pregledam avto in ugotovim,da se je pletena zavorna cev pretrgala na desnem kolesu.Fino.
In glede na to,da so na avtu le 1 mesec je tole res malo smešno.
Ja upam,da se bo dal kej garancijo uveljavlat.Sej ubistvu je res čudn narjen in se nit ne čudm,da je šlo v klinac.
Za prage sm pa tud že pogruntou kaj je treba odrezat ja pa mi kr nekak ne diši.Sam sm jih res doug časa iskou tko,da pomoje se bo probal jih dat vsaj gor no,sej prodam jih lahko še zmir.
je slučajno slekl cev iz kovinskega "konektorja"? To je precej pogosta napaka teh cevi. Zato pa še zmeraj precej ljudi prešalta na običajne. Čeprav po drugi strani pa pravijo, da se naj bi goodridge kar obnesle