Clio I ph1 1.4, l.'94 - by Jero
drgac ðapen nalepke grejo dol in pridejo rally 13ke(cifre mislm) gor, feltne so pa pac feltne, k se bojo prej ko slej menjale za kej druzga. sicer bomo pa vidl kko bo... probat bo treba pol pa bomo vidl al ostane al ne.
Zadnjič spremenil jero_13, dne 16 Jul 2009, 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
- Primož Five
- Kraj: Logatec
kaj bad egzepl se evo spoiler ma gor to more it ko strela po makadamu!jero_13 napisal/-a:OK, bad example.Godward napisal/-a:evo enega
gor jih dej pa bos vidu, sam sm ti povedu da ce bojo rudece zavese mors met se kej rudecga gor.

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Boli te, ti kar daj zavesice. Rally stil je tudi kul.
Kdo pravi, da mora biti avto tak, da bo vsec stylerjem, z nekimi bodykiti, cudnimi feltnami itd??? Hvala Bogecu, da se najde kdo, ki se gre rihtanje avta na svoj nacin ne pa, da se gre credni nagon.
Pa zavesice imajo zelo prakticen namen, se na Sxa bi jih najraje sam gor dal. Ne pa, da mi kamencke v prag mece.
Pa zavesice imajo zelo prakticen namen, se na Sxa bi jih najraje sam gor dal. Ne pa, da mi kamencke v prag mece.
ÂŞtari ne no
Daj nared enga spodobnega nemca. Saj vse lepo tukaj slike golfa 5. Ampak to ne mores primerjat ker ti nimas takih feln. Zdaj ce bos delal rally style pol bodo zavesice pasale, pa se uporabne so, ampak ce bos se pa sel nek nemski stil pa ne vem kje si pobral to idejo za zavesice.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
ja, zgledalo bo kot da imas zimske feltne gorjero_13 napisal/-a:Feltne bojo pa tele ker sem jih pac zlo pocen dobiu in bojo cist crne. bo se najbol prslo glede na celotni izgled avta.
kupis feltne z robom, potem pa noces da se vidi
kot bi kupil stedilnik in gor pral posodo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Tocn tkoShusuglao napisal/-a:ja, zgledalo bo kot da imas zimske feltne gorjero_13 napisal/-a:Feltne bojo pa tele ker sem jih pac zlo pocen dobiu in bojo cist crne. bo se najbol prslo glede na celotni izgled avta.![]()
kupis feltne z robom, potem pa noces da se vidi![]()
kot bi kupil stedilnik in gor pral posodo

14 dni nazaj... avto za cisto desetko...jero_13 napisal/-a:Neki tazga je v planu, bomo vidl kak bo izdelk na koncmoofdi napisal/-a:Podaljsek od lagune, pa glede na to da je bel avto, krake od feltn v crno, pa poliran rob...zmaga za moje pojme.
Zdej...malo tega malo onega...ne tic ne mis...
No, je pa avto tvoj, mogoce bo pa se dobro izpadlo.
Če je ravno, ni zabavno.
Here's a fun fact. glede na prevozene kilometre avta sem preracunu da bi prsu skor 7x okol ekvatorja, pa micken vec ko 100k km mi fali da bi prsu do lune
Nc cudnga da zajebava.
No ze ena slikca notranjosti.

Pa un knof namest uzigalnika je za vklop ventilatorja aka. prisilno hlajenje.
No ze ena slikca notranjosti.

Pa un knof namest uzigalnika je za vklop ventilatorja aka. prisilno hlajenje.

.jpg)