Stupo napisal/-a:Adejejdej mateo, kako se pa potem vozijo z 18" na cliotu?
Ti daj kar lepo te feltne nazaj, pa je! S 195/45 R16 se zelo lepo pelje.
Si ne znam predstavljat slasha kako se on pelje po teh No bom premislil. Ker z felnami ni nic narobe razn ET je v kurci, pa gume bi rajs mel 205 Ko se mi zdi da se je z tomasonkami bolje pelalo. Mogoce zaradi distancnikov saj mo vidli
Distancniki ti dost spremenijo lego na cesti, no usaj men na 19ki na ksni lukni kr poplese volan
Drgac pa feltne pasejo k ata na mamo tko da jih kr nazaj gor obuj:D
Lp
Stupo napisal/-a:Adejejdej mateo, kako se pa potem vozijo z 18" na cliotu?
Ti daj kar lepo te feltne nazaj, pa je! S 195/45 R16 se zelo lepo pelje.
Si ne znam predstavljat slasha kako se on pelje po teh No bom premislil. Ker z felnami ni nic narobe razn ET je v kurci, pa gume bi rajs mel 205 Ko se mi zdi da se je z tomasonkami bolje pelalo. Mogoce zaradi distancnikov saj mo vidli
a niso ble na tomaso0nkah 195?Drugac pa ne premisljuj prevec,kr tele gr posti,sam distancnike porihti pa bo.
So ble ja, samo brez distancnikov. Bom zdaj sel sprobat brez distancnikov spredaj, zadaj pa 1cm, da vidim kak je. Ce je isto pol jih bom menjo za orginal felne od cliota
Jst bi mel ze trikrat 16 col gor pa me vse mine ko se z 15 vozim okol ..vse zbija najbols bi blo 14 pa ene balonarce gor da bi se lohko po teh luknah vozu vse kar je vecje od 16 col je lojterwagen
Evo je sem zaklucil tema se lahko tudi zaklene ali izbrise kaj boste naredili z njo je vas problem.
Meni je vsec tak kot je, gledano tudi iz vidika udobja. Z avtom se bom najverjetneje vozil se kaki dve leti ampak zdaj imajo pa pred avtom druge stvari prednost.
Slash tebi pa ko te vidim ti dam za pivo, 18" na cliota majkemi
Zamenjava je bila le zato, ker clovek se 100km na dan vozi v avtu pa mu ni do nabijanja hrbtenice. Meni osebno zgleda boljse, pa se na crni avto hudo pasejo, polek tega so pa gor 50km vozene gume tak da ni blo kaj za razmisljat. Meni pa avto stoji med tednom tak da me udobje ne gane
Pa glih prav je spuscen, ampak ko sem se pa peljal pa sem si kr premislo za fedre, bom rajse na original ostal si mel prav MaTeO
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...