Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
Hvala Symon
Dans sm si spet uzeu par urc in nastalo je tole... Sestavu sm volansko letev, nove notranje koncnike, mansete... Pa koncno sem osvobodil OMP fedre tako, da bom probal kako sedi avto

Se je pa tudi cez vikend dogajalo. Ze nekaj casa nazaj sem omenil, da imam probleme z senzorjem temperature. No, zamenjal sem ga z senzorjem od trafica... dela glede na ostala dva ventilarja, ki sta bila pri meni takrat brezhibno. Tako da smo tudi to napako odpravili

Dans sm si spet uzeu par urc in nastalo je tole... Sestavu sm volansko letev, nove notranje koncnike, mansete... Pa koncno sem osvobodil OMP fedre tako, da bom probal kako sedi avto

Se je pa tudi cez vikend dogajalo. Ze nekaj casa nazaj sem omenil, da imam probleme z senzorjem temperature. No, zamenjal sem ga z senzorjem od trafica... dela glede na ostala dva ventilarja, ki sta bila pri meni takrat brezhibno. Tako da smo tudi to napako odpravili

No skratka spet se po dolgem blackoutu nazaj. Ta cajta se je zgodil veeeeeelik. Spustila vodna pumpa, prav tako amortizerji... Tko da so zdej po tanovem gor kayaba spredej+OMP fedri. Je ze skorej prenizk z plocnike tko da bo treba delat zascito za karter
GLede volana pa je zgodba ista, se zmerej je neki praznega hoda in mocno sumim roke. V kratkem bom sel po drug most... na novo pobarval in nove roke gor, spotoma se bo se ojacalo spoje nosilcev silenblokov.
Tukaj pa ena umesna slikca

ps. jero hvala za svetlec spredn konc
GLede volana pa je zgodba ista, se zmerej je neki praznega hoda in mocno sumim roke. V kratkem bom sel po drug most... na novo pobarval in nove roke gor, spotoma se bo se ojacalo spoje nosilcev silenblokov.
Tukaj pa ena umesna slikca

ps. jero hvala za svetlec spredn konc
Zadnjič spremenil Ziiga, dne 04 Mar 2009, 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Pr teb pa ni pa ni konc presenecenj. No ja sej bo pocas. Un znakec pa lepo izpade, zdej pa sam se masko nazaj pa bo super zgledal. Aja ej a je kaksna varjanta da mi zrihtas uno crno plastiko k pride med pleh pa znakec na havbi, sm zanc pogruntu da mam sam en nosilc not.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije