Megane II ph1 l.03 - registrerana podmornca
- Terminator
- Kraj: lj
jermenica se lahko razleti baje ker je iz aluminija... in ce se razleti..auc potrga jermene...nadaljevanje pa raj neb omenju...
skratka ja Tadej je ropotov ful grdo kukr d bi se neki matru...res je..
zdle ga dubu nazaj, in se pele cisto drugace! se na miru ga v kabini nic ne slisis..skratka ful vesel da se je porihtalo to
stroski:
- nosilec motorja 70,14eur in pa 34, 91eur
- filter klime 24,98eur
- cistilo klime 3,33eur
- jermenica na glavni gredi 148,50eur
skupi 281,86eur brez davka... pol pa neki popusta se dov stric Presa in prslo na konc 304,42eur plus delo ter potrosni material 152,50eur
torej odstel sm 456,92eur ampk bom lazje prezivel jih ker sem res ful vesel sedaj k se tko fajn pele
v kratkem se komplet zavore menjat in pa olje ter filter pa bo mir za en let
skratka ja Tadej je ropotov ful grdo kukr d bi se neki matru...res je..
zdle ga dubu nazaj, in se pele cisto drugace! se na miru ga v kabini nic ne slisis..skratka ful vesel da se je porihtalo to
stroski:
- nosilec motorja 70,14eur in pa 34, 91eur
- filter klime 24,98eur
- cistilo klime 3,33eur
- jermenica na glavni gredi 148,50eur
skupi 281,86eur brez davka... pol pa neki popusta se dov stric Presa in prslo na konc 304,42eur plus delo ter potrosni material 152,50eur
torej odstel sm 456,92eur ampk bom lazje prezivel jih ker sem res ful vesel sedaj k se tko fajn pele
v kratkem se komplet zavore menjat in pa olje ter filter pa bo mir za en let
- Terminator
- Kraj: lj
- Turbobitch
na pa bo kmal slo tistih 63,5l
namrec morm pohvalt mojga bajska.. v cet zvecer sel tankat in sedaj imam le se 5l notr tam nekje..
namrec naredil 950km in imam povprecno 5.9l ... tko da ciz vesel
najbrs bom se hodu na agipa tankat in pa na hrvask na relacijske voznje
ta vikend padla lj pag ( cez trajekt) zrce mesto Pag potem cez paski most in na celino (cez most) pa nazaj cez Starigrad proti rijeki ter v lj
namrec morm pohvalt mojga bajska.. v cet zvecer sel tankat in sedaj imam le se 5l notr tam nekje..
namrec naredil 950km in imam povprecno 5.9l ... tko da ciz vesel
ta vikend padla lj pag ( cez trajekt) zrce mesto Pag potem cez paski most in na celino (cez most) pa nazaj cez Starigrad proti rijeki ter v lj