Men pa zanima ce si mogu kej pri luceh prevezat al si jih sam gor namontiru in to je blo to? K sm mam tud namen dat gor take luci pa me zanima kok je s tem?
Andre| napisal/-a:Men pa zanima ce si mogu kej pri luceh prevezat al si jih sam gor namontiru in to je blo to? K sm mam tud namen dat gor take luci pa me zanima kok je s tem?
Treba je prevezat ker narobe svet (mensezdi da stoplampe namest pozicijskih, nekak tko), dva kablcka zamenas pa dela
Andre| napisal/-a:Men pa zanima ce si mogu kej pri luceh prevezat al si jih sam gor namontiru in to je blo to? K sm mam tud namen dat gor take luci pa me zanima kok je s tem?
Treba je prevezat ker narobe svet (mensezdi da stoplampe namest pozicijskih, nekak tko), dva kablcka zamenas pa dela
Mors kr vec kablckov zamenat Sam Andrej, ce bos zamenjal, se lahko dobiva pa naredis tako kot imam jest, brez matranja in studiranja. Samo pogledas in naredis isto, brez razmisljanja
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!