Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Ampak da bi pa kdo navodila za uporabo prebral je pa tu mač izgleda...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Hvala, tega pa res nisem vedel...
Slučajno tega ni razloženega ne v navodilih za uporabo, ne v hitrem vodniku R-Linka, niti v angleških bolj obsežnih navodilih za R-Link (ki sem jih dobil s strani prodajalca na svoj mail). Sem pa potem po naklučju na spletu našel v slovenskih navodilih R-Linka (tistih bolj obsežnih), pa še tam je to bolj mimogrede omenjeno.
Slučajno tega ni razloženega ne v navodilih za uporabo, ne v hitrem vodniku R-Linka, niti v angleških bolj obsežnih navodilih za R-Link (ki sem jih dobil s strani prodajalca na svoj mail). Sem pa potem po naklučju na spletu našel v slovenskih navodilih R-Linka (tistih bolj obsežnih), pa še tam je to bolj mimogrede omenjeno.
Ni to stvar R-Link2. Ja, v navodilih res ne piše... Ampak ko sem dobil svojega Kadjarja sem najprej preklikal vse knofe na volanu predno sem sploh začel voziti. Tako da sem pred vožnjo vedel kaj in kako... In kako prideš do servisnega intervala da lahko resetiraš... Kako resetiraš BC...
Ampak 100 ljudi 100 čudi.
Ampak 100 ljudi 100 čudi.
Waw, res si dober. Zakaj pol govoriš da naj navodila prebere, če tega ni noter?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Knede... Sicer zate ne vem, ampak sam natančno preberem navodila (vsa) in pregledam avto do obisti predno gem na prvo resno vožnjo. Načeloma točno vem kaj in kako. Ne pa da avto vozim en mesec in nimam pojma čemu služijo gumbi na volanskem obroču, recimo. To je čisto diletantstvo in stanje duha moderne dobe.skopusnik napisal/-a:Waw, res si dober. Zakaj pol govoriš da naj navodila prebere, če tega ni noter?
Mogoče sem samo jaz malce zasukan ampak očitno (glede na poste) imam jaz avto pod kontrolo, ne avto mene.
Poleg vsega, če bi OT prodajlaca ob prevzemu vozila prosil za razlago (ampak prodajalec bi itak moral to narediti sam od sebe) funkcionalnosti ne bi sedaj spraševal neumnosti...
1. za vozit ne rabim poznat vseh skrivnosti potovalnega računalnika, prav tako za vozit ne rabim brat navodil avta, ker ni vesoljska ladja
2. avto imam pod kontrolo, tudi če ne poznam kakšnega menija ali funkcije tipke
3. lahko bi prosil, pa ni. Sedaj ne sme vprašat kako to stori? Naj hodi nazaj v salon zaradi tega? V navodilih tega ni. Prodajalec seveda ponudi da razloži stvari v avtu, lahko pa to tudi zavrneš. Poleg tega ti verjetno ne razlaga vsega kar je navodilih (in še več, ker tega očitno tam ni)
Tako da, ne kompliciraj.
3. lahko bi prosil, pa ni. Sedaj ne sme vprašat kako to stori? Naj hodi nazaj v salon zaradi tega? V navodilih tega ni. Prodajalec seveda ponudi da razloži stvari v avtu, lahko pa to tudi zavrneš. Poleg tega ti verjetno ne razlaga vsega kar je navodilih (in še več, ker tega očitno tam ni)
Tako da, ne kompliciraj.
Jaz ne kompliciram in sprašujem, OT to počne, pa ti očitno tudi...skopusnik napisal/-a:1. za vozit ne rabim poznat vseh skrivnosti potovalnega računalnika, prav tako za vozit ne rabim brat navodil avta, ker ni vesoljska ladja
Tako da, ne kompliciraj.
Jaz sem svoj avto obvladal v podrobnosti predno sem ga dejansko zapeljal v garažo...
smiley with a beer cin:cin
Da pa se ne prepucavamo tukaj o nepomembnih stvareh...skopusnik napisal/-a:
A ima kdo že na R-Link2 CarPlay oz. AndroidAuto? Oz. kakšno je stališče do neposodabljanja zemljevidov (hej, zadnja mapa je datuma 6/2015!)a Kadjar forumu je občestvo prilično pissed off, ker naj bi bila "poslovna odločitev" Renaulta da ne bo teh dveh funkcionalnosti na R-Link napravah s FW 2.2.xxx in 3.3.xxx pred majem 2017... Kot da smo dobili napravo, ki je že v štartu zastarela in nepodprta...
Torej če ni avto praktično nov se ne da nadgraditi da bi imeli CarPlay? Kaj bi jih sunil nekam, občasno mi gre res na organ ta Renault.
Nekak tako. Ve pa nobeden, ker Renault skrivainfo kot kača noge.skopusnik napisal/-a:Torej če ni avto praktično nov se ne da nadgraditi da bi imeli CarPlay? Kaj bi jih sunil nekam, občasno mi gre res na organ ta Renault.
Zanima me če imate kakšno informacijo ali se v letu 2018 predvidevajo kakšni močnejši bencinski motorji v Megane IV in Scenice (med 130 in 205 KM).
Nekaj se govori da bo 1.2TCe zamenjan z novim, 1.3TCe
Pozdravljeni.
Zanima me, ali je samo pri meni tako, da imam ful slab signal na avtoradiu. V prejšnjem avtu je bila postaja čista, sedaj v meganu pa mi nonštop preklaplja med frekvencami in je včasih skoraj nemogoče poslušat. Imam pa navadno anteno. Ali bi se mogoče signal izboljšal z drugo anteno?
Pa ali se da kje izklopit to avtomatsko preklaplanje med frekvencami?
Hvala za odgovore in lp
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
Zanima me, ali je samo pri meni tako, da imam ful slab signal na avtoradiu. V prejšnjem avtu je bila postaja čista, sedaj v meganu pa mi nonštop preklaplja med frekvencami in je včasih skoraj nemogoče poslušat. Imam pa navadno anteno. Ali bi se mogoče signal izboljšal z drugo anteno?
Pa ali se da kje izklopit to avtomatsko preklaplanje med frekvencami?
Hvala za odgovore in lp
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk