Kratka vprašanja

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Re: Kratka vprašanja

Odgovor Napisal/-a choko »

pogost se nardi da se kak clio zaganja. moj se tut kadar je res hladno. predn je bla optimizacija narjena se mi je pa tut polet zjutri zaganjau. za ene 300 boratov gor pa nazaj. to dela par 100m pa more nehat.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
Uporabniški avatar
TheXPS

Odgovor Napisal/-a TheXPS »

Spula napisal/-a:
TheXPS napisal/-a:a kdo ve kaj bi lahko bilo da se men mrzel avto zaganja.. ko je topel je ves ok
Odvisno kateri avto?. Lahko je loputa, senzor temp., itd...
clio 1.4 16v 2002 letnik senzot temp. menjan... pa učasih tut ko je topel in ko stojim na mestu un avto sam laufa ga usake tok časa mal avto zatrese...
Uporabniški avatar
TheXPS

choko napisal/-a:pogost se nardi da se kak clio zaganja. moj se tut kadar je res hladno. predn je bla optimizacija narjena se mi je pa tut polet zjutri zaganjau. za ene 300 boratov gor pa nazaj. to dela par 100m pa more nehat.
aja... men to dela mal del časa pa tut ko ni neki fjst mrzlo...
Tejka21

Odgovor Napisal/-a Tejka21 »

imam kr velik problem sem kopila avto pri avto hiši notr je biv orginal avtoradio potem sem izklopila konektorje da sem probala konektorje na novmu radiju.
Orginal radio ko sem ga nazaj preklopila je napisal "code pa 4 ničle" - code , 00000) so se prkazala zdaj pa ne vem code.
Kako bi lahko rešila radio?
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Vtipkat mors kodo avtoradia, ponavadi je napisana servisni knjizici.
Tejka21

kje bi pa to lah pisal k jst sm dubla 2 knigci ena z navodili pa ena za radio :? :? :?
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Hmm lahko da piše v eni ali drugi, na začetku ali na koncu imaš napisano, kjer je poglavje, ki ga ročno vpisuje prodajalec, kakšne vin številke al pa tko. Če ti pa na radiu piše UPDATE LIST, ga pa vzemi ven pa na boku na nalepki poglej 4 mestno kodo piše nekak tko "vs4p - security" pa mi jo magar pošlji na pm pa ti sporočim kodo tvojega radia.
Slika
Tejka21

z281
Uporabniški avatar
szobov1
Kraj: Ormož

Odgovor Napisal/-a szobov1 »

Pozdravljeni

Ima kdo kaki nasvet kateri športni filter vgraditi v Megane Coupeja 1.6 16V letnik 1999 ? Kateri so najbojlše kakovosti in kje jih nabaviti ?
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Ni kratko vprašanje,pa vseeno vprašam tule :?: avto je clio 1.4 16v...namreč pri vžigu,včasih tudi med vožnjo,tudi med prestavljanjem se čuje nekakšen top ropot,kot bi se nekaj zaletavalo ob nekaj :lol: sumim menjalnik(tam kjer pride v getribe je zelo razlahljano vse skupaj),ker ko pa ročko pritisnem trdo v levo ali desno,naprej,nazaj(v avtu) je ta ropot pri vžigu krepko manjši...niso pa cevi izpuha,ker to sem pregledal.Mogoče kak predlog,se je komu že to dogajalo?
Zadnjič spremenil MuRiCi, dne 06 Mar 2013, 12:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Tejka21 napisal/-a:z281
Koda tvojega radia je: 0713.
Slika
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

TheXPS napisal/-a:
Spula napisal/-a:
TheXPS napisal/-a:a kdo ve kaj bi lahko bilo da se men mrzel avto zaganja.. ko je topel je ves ok
Odvisno kateri avto?. Lahko je loputa, senzor temp., itd...
clio 1.4 16v 2002 letnik senzot temp. menjan... pa učasih tut ko je topel in ko stojim na mestu un avto sam laufa ga usake tok časa mal avto zatrese...
Svečke, cinšpule/kabli filter goriva. Drugače pa loputo spucat, motorček prostega teka.
RenaultSport
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

MuRiCi napisal/-a:Ni kratko vprašanje,pa vseeno vprašam tule :?: avto je clio 1.4 16v...namreč pri vžigu,včasih tudi med vožnjo,tudi med prestavljanjem se čuje nekakšen top ropot,kot bi se nekaj zaletavalo ob nekaj :lol: sumim menjalnik(tam kjer pride v getribe je zelo razlahljano vse skupaj),ker ko pa ročko pritisnem trdo v levo ali desno,naprej,nazaj(v avtu) je ta ropot pri vžigu krepko manjši...niso pa cevi izpuha,ker to sem pregledal.Mogoče kak predlog,se je komu že to dogajalo?
Lahko se ti prenosi/štangce za prestavljanje zaletavajo ob nekaj. Eden naj gleda drugi naj pa premika ročko v avtu. Kakšen je nosilec motorja na sredini spodaj?
RenaultSport
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Spula napisal/-a:
MuRiCi napisal/-a:Ni kratko vprašanje,pa vseeno vprašam tule :?: avto je clio 1.4 16v...namreč pri vžigu,včasih tudi med vožnjo,tudi med prestavljanjem se čuje nekakšen top ropot,kot bi se nekaj zaletavalo ob nekaj :lol: sumim menjalnik(tam kjer pride v getribe je zelo razlahljano vse skupaj),ker ko pa ročko pritisnem trdo v levo ali desno,naprej,nazaj(v avtu) je ta ropot pri vžigu krepko manjši...niso pa cevi izpuha,ker to sem pregledal.Mogoče kak predlog,se je komu že to dogajalo?
Lahko se ti prenosi/štangce za prestavljanje zaletavajo ob nekaj. Eden naj gleda drugi naj pa premika ročko v avtu. Kakšen je nosilec motorja na sredini spodaj?
Nosilec sem menjal pred časom..sej tudi js sumim na te štangce,kaj se da naredit,če bo to krivo,so kakšni nosilci,gumice...sej bi avto dal na kanal,samo je gor snega par kubikov :?
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
TheXPS

svečke menjane, loputa očiščena in filter goriva menjan... ostanejo mi cinšpupe in kabli.. kako bi to najbolje preveru ?
Odgovori