Pena je bila v diskacu ker je bil pena party, pol so pa za hec masino se vn prnesl, pol se je pa folk mal notr metal in nekateri so se avto notr zapelal. Nobene umentnosti ni tle
no vceri na srecanju so mojga spikeya nekateri preimenoval v RS PACKA
(bolj slabo vidno na sliki)
zato danes si vzel cas ga opral, spucal feltne in gume namazal, sipe spucal, namazal usnje, posesal in seveda spravil lepo na suho v garazo ker ze pada dez
in pa vidi se se kako kvari ugled tista zelena nalepka na vetrobranu
neb smel ornk poglej ce mas vse notr zahaklan un pokrovck..ce pa se nov pol pa s selotejpom okol in okol tistih kontaktov..druzga nwm kva bi ti se reku
No evo zdej po dveh dneh zgleda luc OK tko da pomoje je to to zdej sam se cakam na mocan sonce da vidm ce bo tista meglica oziroma para prsla notr in ce jo nebo je zmaga haha, ampak pomoje bo kr kul. No se enkrat hvala ti ane ...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
UrbanD napisal/-a:Hudo zgleda tm k si su z avto u peno hehehe
weinberg tour power
drgac pa mal mn dobre novice glede spikey-a... ze od vceraj je na servisu pa se do jutri bo
namrec sel sem prasat zakaj tak cudn ropot v motorju.... sprva niso vedl nc..dons so razdrl...so rekl da je nosilec motorja zgornji... cez 2h pa se ugotovili da je glavna jermenica na glavni gredi... ciz zanc in pa spodn nosilc... me kr sokiral
pa dal se odmasit oduske v podnu avta zard klime k mi zamakal...pa se filtr so menjal...
tko da jutr doibm avto...stroske bom pa tut napisu...prblizno ze vem sam jutr tocne cene napisem..
jup, spodnja jermenica je narjena iz dveh delov, notranji ki gre direkt na glavno gred in zunanji po katerem tece jermen. Med njima je gumi snov, ki dusi vibracije. Ko gre ta kuma h vragu, zacne jermenica opletat, menat je treba mikrojermen, glavno jermenico (Cirka 170eur), plastiko ponavad stopi, ki sciti jermen. To plastiko razmece po celem motorju, fajn je dobit zobat jermen dol in se tega pregledat
Ne more se razletet Poskoduje edin zascito jermena k je pod jermenico. Motor zacne ruzt d je kr groza. Nej pregleda se ceu zobati jermen rajs. Zna se zgodit d tok fejst opleta d oplaz kej zobat jermen Je pa ta guma tasn sranje, ne spravs dol iz prsto za nc n svet