Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
mislis, da za mojega pridejo v postev enake dimenzije distancnikov??
drhouse napisal/-a:Slik pa ne bomo dočakali, ne? :rollL
Sam to, kako zgleda, kako je dobro, kako je fajn... Slik pa nč!
...dokler je dež, bo treba verjeti na besedo, ko pa se deževje neha pa pride kaka slikica, morda kaj več
@russia: avto je isti, jaz ne vem zakaj potemtakem ne bi pasali enaki distančniki... moraš pa vedeti, da tole sicer dobr zgleda, a ti utegne kje kaj drajsati, meni, recimo, po kolotečni plastiki ob polnem obratu volana, a se ne sekiram.

Pri nas se na zahodu jasni 
Sicer off, ampak: danes sem v CE po dolgem času v živo videl Avantime-a. Mrcina
Rdeč pa tiste serijske "trikotnik" fletne. Upravičeno si ponosen na tvojega 
Sicer off, ampak: danes sem v CE po dolgem času v živo videl Avantime-a. Mrcina
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Se je pri nas tudi in sem šel na lokalca, pa bil tam sam in zato škljocnil štiri slikce. Vse tri so bedne
Bo treba ponoviti, a ko bo topleje, danes je bilo tako mrzlo, da se je še fotkič tresel od mraza 

Ful mi zgledajo tvoje 18'' vecje kot na mojem...
ti si tvojega kaj slucajno spustil??
Je*ački je ta tvoj zelenc...
Danes sem tudi jaz mojega dobil nazaj z barvanja in sem gledal feltne in res so ful noter... verjetno si bom tudi jaz omislil distancnike...
Je*ački je ta tvoj zelenc...
Danes sem tudi jaz mojega dobil nazaj z barvanja in sem gledal feltne in res so ful noter... verjetno si bom tudi jaz omislil distancnike...
Na najprej odgovorim... Ne, nisem ga nič spuščal, že sedaj je bolj malo placa med kolotekom in pnevmatiko, pa tako lepo mehko se pelje, da nimam prav nobene želje to pokvariti. Imam doma že en trd avto in je dovolj
Se pa morda ne bi branil kakih sprememb na prestavni ročici, kot berem v @kmetkovi temi. Saj prestavlje se lepo, mehko in tako, tako, natančno, a kot v avtobusu, pol metra naprej v prvo, pa pol metra nazaj v drugo, pa ...
Aja, pa JDM TypeR Mugen pokrovčke platišč sem nabavil
, ne, sej ne... oriđinal Renault VelSatis so pa res.

pa, da ne preberem kakega kometarja glede trave, prosim! sem jo, k***o, tri ure zadnjič kosil, zahvaljujoč prelepemu angleškemu vremenu
Aja, pa JDM TypeR Mugen pokrovčke platišč sem nabavil

pa, da ne preberem kakega kometarja glede trave, prosim! sem jo, k***o, tri ure zadnjič kosil, zahvaljujoč prelepemu angleškemu vremenu

Mene je bolj kot trava (kaj je že narobe z njo?) zmotilo, da omenjaš Hodno v svoji temi

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Bi mogu mal pogledat kok je narejeno, lahko da sam spod podaljšaš ročko, pa mal mal manj hoda, pa trše vse skupaj. men je blo na prejšnjih dveh avtih OK.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Da še tule v svoji temi napišem, da sva bila na dynodayu, avto smo pomerili in nekje izgubili 24 vrancev... Graf je spodaj in še komentar na manjkajoče ihahaje 

Sedaj pa takole. Po končani meritvi pridem do Erca, me vpraša koliko bi moralo biti, povem, da naj bi jih v motor nekoč natrpali 210. Meritev jih pokaže le 186. Se takoj malo zasekiram, pa me potolaži, da ni prepričan, če je zadel prave vrtljaje, ker je digitalen obratomer in, da bo poizkusil s testerjem odčitati točne vrtljaje. E, ne bo šlo, avto pokaže, da ni kar tako in noče sodelovati s testerjem, tako ostane meritev takšna kakršna pač je. Ob prileki moram pobarati Urbana, da probamo s klubskim testerjem, kateri je zadnjič lepo pokazal vse, še streho smo odpirali in zapirali, ter servisni interval nastavljali
Da pa verjetno res ni bilo dobro izmerjeno pa prikaže graf meritve v promocijski brošurci in tehnični podatki. Motor naj bi največjo moč razvil pri 6000 rpm in naprej še nekaj malega, meritev pri ercu pa gre le do švoh 5600rpm. Od oka, jurja premalo.

Aja, pa tudi če je meritev prava, prevelikega razočaranja ni. Avto ima nek "kr'neki" izpuh, da je le tiho.
Jeseni ga čaka veliki servis, ki tule pomeni motor ven, tako da bomo takrat iskali morebitne izgubljene vrance in jih tlačili nazaj v štalo
tole sem pa od šusa sunu

Sedaj pa takole. Po končani meritvi pridem do Erca, me vpraša koliko bi moralo biti, povem, da naj bi jih v motor nekoč natrpali 210. Meritev jih pokaže le 186. Se takoj malo zasekiram, pa me potolaži, da ni prepričan, če je zadel prave vrtljaje, ker je digitalen obratomer in, da bo poizkusil s testerjem odčitati točne vrtljaje. E, ne bo šlo, avto pokaže, da ni kar tako in noče sodelovati s testerjem, tako ostane meritev takšna kakršna pač je. Ob prileki moram pobarati Urbana, da probamo s klubskim testerjem, kateri je zadnjič lepo pokazal vse, še streho smo odpirali in zapirali, ter servisni interval nastavljali
Da pa verjetno res ni bilo dobro izmerjeno pa prikaže graf meritve v promocijski brošurci in tehnični podatki. Motor naj bi največjo moč razvil pri 6000 rpm in naprej še nekaj malega, meritev pri ercu pa gre le do švoh 5600rpm. Od oka, jurja premalo.

Aja, pa tudi če je meritev prava, prevelikega razočaranja ni. Avto ima nek "kr'neki" izpuh, da je le tiho.
Jeseni ga čaka veliki servis, ki tule pomeni motor ven, tako da bomo takrat iskali morebitne izgubljene vrance in jih tlačili nazaj v štalo
tole sem pa od šusa sunu

A lahko prosim za en tak čist suhoparn podatek o povprečni porabi? 
ko odpreš pirček se pa zlo dobr sliš 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Na ta dan, po prevoženih dobrih 2kkm, vključno z Dynoday-om in Trackday-om, kaže potovalni računalnik povprečno porabo 9,8l/100km. Veliko? Bi rekel, da neKyrius napisal/-a:A lahko prosim za en tak čist suhoparn podatek o povprečni porabi?