Hvala za ponudbo, sam bom se mal pocaku. K sm ze glih enga majstra fehtu, da nej se pozanima, ce lahk un to kej cenej zrihta. Ce ne bo slo cenej te kontaktiram
Ja ker so norci, in vidijo plavo pa mislijo da plavo sveti haha V bistvo pa ti blinkeri dajo se vecjo svetilnost od sebe, kar je se bolsi v prometu da te lazje vidijo
ne saj je vedo da sveti oranzno ampak skifi ti lahko zagnjavijo ker je plava ne. ker spredaj je lahko belo in oranzno zadaj pa rdeco in oranzno. ne sme nekaj plavega izstopat oz bilokake druge barve
sicer ne leti to samo na MaTe0-ta, ampak kaj hudica vam je vsec ta modra zarnica (oz. moder izgled)? Prvo sploh ne zgleda dobr (vidt cist mem,a modrem avtu mogoce se nekak), drugo pa to, da bi te kaps lahko z veseljem poj**al zrd tega.
IcEm4n napisal/-a:sicer ne leti to samo na MaTe0-ta, ampak kaj hudica vam je vsec ta modra zarnica (oz. moder izgled)? Prvo sploh ne zgleda dobr (vidt cist mem,a modrem avtu mogoce se nekak), drugo pa to, da bi te kaps lahko z veseljem poj**al zrd tega.
Jaz sem jih dobil zastonj, zato sem jih tud dal noter ker je blo prej oranzno zdaj pa zgleda luc bela in ne modra ker se od te zarnice nic ne sveti bek kot pri onih fake xenonih
Ko bo pa crknilo bom pa itaq dal bele not ki svetijo oranzno
IcEm4n napisal/-a:sicer ne leti to samo na MaTe0-ta, ampak kaj hudica vam je vsec ta modra zarnica (oz. moder izgled)? Prvo sploh ne zgleda dobr (vidt cist mem,a modrem avtu mogoce se nekak), drugo pa to, da bi te kaps lahko z veseljem poj**al zrd tega.
polcaj se ti nima kej utikat v to ce mu pa ni jasno zakaj je modra mu pa prizgi zmigouc pa mu nej blinka v glavo