Renault 21 GTS '91 ... nevada
preleti temo pa boš videl, lahko pa še enkrat na hitro obnovim
dec NE ZNA
oz. je en navaden nategun
sem peljel k njemu avto. prvo kar je naredil se ni držal roka
zjebal je uplinjač, ne vem kaj je naredil ampak od takrat naprej imam namesto 9, porabo od 11 litrov navzgor
NI MENJAL niti ene membrane, čeprav sem ga izrecno opozoril naj jih pregleda in po potrebi menja ker so najbrž zanič
ko sem to opazil sem šel nazaj in je nekaj mutil da se tega ne dobi pa da ni videl pa da bo, potem jih je nekje našel ena je bila napačna
slabo sestavil uplinjač zaradi česar je močno puščal bencin in bi skoraj avto zažgal!
spodnji del uplinjača je bil zvit, in ni nič opazil ali popravil, valda je vleklo zrak not, kasneje sem to ugotovil sam in popravil
edino kar je dobro naredil je da ga je očistil z ultrazvikom da je zgledal ko nov, samo kaj mi bo lep uplinjač če ne dela
trikrat sem šel nazaj do njega in vedno mi je rekel da je vse ok, da dela, in meril izpuh ter govoril kako da je čist, ko sem mu rekel da med vožnjo n edela in da je poraba noro visoka, je pa nekaj začel mencati
šalabajzer nategator ali samo nesposobnež, mene ne vidi več, pa tudi vsem ostalim ga toplo odsvetujem
dec NE ZNA
oz. je en navaden nategun
sem peljel k njemu avto. prvo kar je naredil se ni držal roka
zjebal je uplinjač, ne vem kaj je naredil ampak od takrat naprej imam namesto 9, porabo od 11 litrov navzgor
NI MENJAL niti ene membrane, čeprav sem ga izrecno opozoril naj jih pregleda in po potrebi menja ker so najbrž zanič
ko sem to opazil sem šel nazaj in je nekaj mutil da se tega ne dobi pa da ni videl pa da bo, potem jih je nekje našel ena je bila napačna
slabo sestavil uplinjač zaradi česar je močno puščal bencin in bi skoraj avto zažgal!
spodnji del uplinjača je bil zvit, in ni nič opazil ali popravil, valda je vleklo zrak not, kasneje sem to ugotovil sam in popravil
edino kar je dobro naredil je da ga je očistil z ultrazvikom da je zgledal ko nov, samo kaj mi bo lep uplinjač če ne dela
trikrat sem šel nazaj do njega in vedno mi je rekel da je vse ok, da dela, in meril izpuh ter govoril kako da je čist, ko sem mu rekel da med vožnjo n edela in da je poraba noro visoka, je pa nekaj začel mencati
šalabajzer nategator ali samo nesposobnež, mene ne vidi več, pa tudi vsem ostalim ga toplo odsvetujem
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
če si peljal k nejemu in bil zadovoljen, potem najbrž ni nič delal na uplinjačih
če je tak znalec, zakaj mi je namontiral tesnilo ki ima 5 luknjic na čisto različnih mestih kot bi morale biti?
sploh ni pogledal, sploh ni preveril, kar nekaj je gor vrgel in skup sestavil
dobro da nima zavornega servisa, bi bili vsi mrtvi
meni je tudi rekel da imam počen sesalni kolektor, da naj drugega dobim, potem sva se zmenila da bo on nekaj popravil...
pa sem že 5x gledal kje je on luknje videl in jih ni
pomoje je na drogah
Tuki sm pa s stola paduShusuglao napisal/-a:pomoje je na drogah
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
možno da dec zna samo vrteti vijake na uplinjaču in brati procente s testerja, to mu zgleda ležiobi napisal/-a:Tud jst sem prejšnjega cliota - kamikazu pelju k temu možakarju in po 1 uri pogovora in štelanja preko meritev (res je da uplinjaèa ni dol jemal) je naštimal avto tako da je predel ko mucek in poraba padla iz 9 na 6. Tako da nevem kaj ga pri vas muštra.
če je pa kakšna težava, ali pa da je treba kak del zamenjati, je pa tema
kako se moreš it servis za uplinjače in ne vedeti kje se dobi nove membrane?!
se pravi da jih nikoli ne menja?
samo če meni daš tester, ga tudi jaz nastavim pa ga še nikdar nisem uporabljal
tako da za to ni treba biti jaki stručko
obrneš šrauf pogledaš co2 izpis, obrneš drug šrauf, spet pogledaš, sigurno potrebuješ magisterij in doktorat, ter 10 let izkušen v NASI
potem pa valda računaš 100€ za to
ja govori pa, precej
to je res
če povzamemo, da ne bomo samo srali po njemu (čeprav si z mojega vidika to zasluži);
če imate uplinjač ki dela in ga je treba nastaviti, peljite k njemu.....ali h kateremu koli mehaniku ki ima tester za izpušne pline, očisti ga tudi lepo, samo problem je ker ga potem ne zna več prav nazaj sestaviti
se pravi mu prineseš razstavljenega, on da v ultrazvočno banjo in je
tako da ultravzok in nastavitev= ja
ostalo= Neee.
glede novega uplinjača pa;
dal gor, se peljal, je delal, potem je delal slabo, potem ni več delal, vsakič ko sem dal gas je crknil....
zdaj spet dela, samo je ravno nasprotje od prejšnjega
tam si se samo dotaknil gasa pa je zlilo vedro bencina not (lambda na 0.8v, vedno), ta ga pa premalo vleče not, ko dam gas u podn je lambda na 0.0?
očitno je še nekaj zamašeno
mogoče se bo samo odmašilo
evo tudi jaz sem šalabajzer, samo drog pa ne jem
Hm.
Peljal sem k njemu :
-Golfa 1 z kurcevim k-jet vbrizgom, nastelal + povedal keri senzorji so hin.
-za golfa 1 frgazr obnovit in nastelat, s porabe 12 je padl na 7l/100km
-landrover defender frgazr obnovil in nastavil, poraba padla z 25 na 13l/100km
Peljal sem k njemu :
-Golfa 1 z kurcevim k-jet vbrizgom, nastelal + povedal keri senzorji so hin.
-za golfa 1 frgazr obnovit in nastelat, s porabe 12 je padl na 7l/100km
-landrover defender frgazr obnovil in nastavil, poraba padla z 25 na 13l/100km
Captur '19 1.2Tce 66kW
Volkswagen Golf variant '02 1.9 96kW
Volkswagen Golf variant '02 1.9 96kW
ja ne vem očitno ni bilo nič narobe z njimi, samo za nastavit so bili, drugače si ne znam razložiti bedastoč ki jih je meni naredil
človek ki ve kaj dela tega nebi naredil
isto kot bi šel generalko k mehaniku delat, pa bi ti rekel da ne ve kje se obročke in ležaje kupi
kaj pa je štelo pod "obnovo", kaj je menjal....oz rekel da je menjal,
ker meni je tudi najprej rekel da je menjal membrane pa jih ni... ali pa je tako rekel da pravzaprav ni rekel, ampak se je samo razumelo kot da je rekel, da jih je, saj pravim jezik mu laufa
človek ki ve kaj dela tega nebi naredil
isto kot bi šel generalko k mehaniku delat, pa bi ti rekel da ne ve kje se obročke in ležaje kupi
kaj pa je štelo pod "obnovo", kaj je menjal....oz rekel da je menjal,
ker meni je tudi najprej rekel da je menjal membrane pa jih ni... ali pa je tako rekel da pravzaprav ni rekel, ampak se je samo razumelo kot da je rekel, da jih je, saj pravim jezik mu laufa
ok
po dveh ali treh obiskih črpalke je rezultat porabe strašljivo enak kot s prejšnjim uplinjačem, s tem da se avto popolnoma drugače obnaša, da je mešanica bolj suha in vakum večji,
a poraba je ENAKA
prej sem naredil s 25 litri od 200 do 220 km zdaj enako
wtf?
še gledat smo šli če ni jermen preskočil, pa je tam kot mora biti
zmeden sem kompletno
nič mi ni jasno
moram preveriti če števec za kilometre ne kaže narobe, samo najbrž da ne
po dveh ali treh obiskih črpalke je rezultat porabe strašljivo enak kot s prejšnjim uplinjačem, s tem da se avto popolnoma drugače obnaša, da je mešanica bolj suha in vakum večji,
a poraba je ENAKA
prej sem naredil s 25 litri od 200 do 220 km zdaj enako
wtf?
še gledat smo šli če ni jermen preskočil, pa je tam kot mora biti
zmeden sem kompletno
nič mi ni jasno
moram preveriti če števec za kilometre ne kaže narobe, samo najbrž da ne

.jpg)