Lepo se premika zadeva, na pomlad bo avto glih gotov za na cesto. Se kar spomnem nazaj, ko sem petko takole v delih vozil domu od licarja , pa se barva je bla priblizno enaka. Za kaksno barvo si se odlocil, kaksno boljso, kak sloj laka cez al kaj ? Ker meni je tista kar hitro zacela bledeti in je bilo treba polirat (nocem te nic strasit samo zanima me).
DragR napisal/-a:Eh, ce si prej lepo use ze upasal se nimas kej bat sestavlat.
ce mam sraufe u treh garazan in desetih skatlah, pa dva avta moram sestavit in vse je zmesano, pol pa daj
To ti pa vrjamem ....groza je kadar use razstavs pa mas en kup sraufof pol pa neves ker gre kam ...sploh ce mine kasn mesec ....dobr da mas dve bos pa od une sraufu stran ce ti bo kaj mankalo
Poznam to situacijo z vijaki.Jest sm mislu da vsak vijak vem kam sodi,na konc k je pa vijakov zmankal in me je resila skatla v katero sm spravljal sravfe od prejsnih zrtev.
Jst sm si deval sam notr sipo, oz delal s s pomocjo kolegov, kolega je mel mal vec pojma in je vodil situacijo, zdej za 70eur bi jo jst na tvojmu mestu dal njim devat, ker 30-40eur stane kit ki ga potrebujes za vgradnjo, drugace pa ni samo problem v tesnenju, ce je slabo notr vstavljena jo lahko tud vn vrze, ker jo vrjetno drzi samo lepilo, to pa za tvoj avto ki gre krepko cez 200ni priporocljivo.