odrezes, pol je pa se mogoce fajn, da dobis eno ravno dilco, das gor smergl po dolzini in zbrusis, tako da dobis res ravno linijo
Razvoj mojga cliota (last picture)
sam ce das ti smirgl na dilo pa oba dela posmirglas da dobis ravno linijo si spusu vsaj 2-3mm na vsaki strani kar pa pomeni da spet nic ne pase.
Stylink is a pain in di ass.
Stylink is a pain in di ass.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
LooooL sam res. Nekje je vec, ce ste radovedni zdaj, kupite kartico kluba, in imejte vpogled na dogajanje z miljoni slikLiquid napisal/-a:si bo treba kartico za ogled nabavit..tole je kot BB al barbrez dostopa neves nc
![]()
Razsirjen na vsaki strani za 2 cm (+spremenjena linija), spuscen za 3 cm, sredinska luknja vecja vsaj za 150%, odstranjeni "zobje" stranske luknje za mrezice zaprte, razsirjene sredinske linije za 4 cm, odbijac zlit z okrasno masko, blatniki se nadaljujejo v odbijac...86-4PJ napisal/-a:kaj je p ta drgacn odbijac od unga k ga mas na sliki v podpisu ?
Drugace je pa isti kot prejsnji ki ga mam v podpisu
Kot so clani rekli, tam so slike pa si poglejte

- killah bee
Tako je, ce zelite zvedeti vec in biti na tekocem, kupite vrednostno klubsko kartico za 21 ojrof. Ampak to se ni vse, poleg tega dobite se razne ugodnosti itd...y3rn3y napisal/-a:Razsirjen na vsaki strani za 2 cm (+spremenjena linija), spuscen za 3 cm, sredinska luknja vecja vsaj za 150%, odstranjeni "zobje" stranske luknje za mrezice zaprte, razsirjene sredinske linije za 4 cm, odbijac zlit z okrasno masko, blatniki se nadaljujejo v odbijac...86-4PJ napisal/-a:kaj je p ta drgacn odbijac od unga k ga mas na sliki v podpisu ?
Drugace je pa isti kot prejsnji ki ga mam v podpisu
Kot so clani rekli, tam so slike pa si poglejte
- killah bee