Tale "podmornica" je bla vseen men osebno najlepsi avto na otoku, pa ceprav je tam na vsakem vogalu predelan avtomobil vecinoma nazalost brez okusa, neki veliki spojlerji in izpuhi, sploh ni pasalo na avto...
Je cist isti ucinek, ce usnje scistis in ga namazes s kremo za usnje, sedeze cistijo pa tudi tako kakor jih ocistis doma. Ce mene vprasas je skoda dat 88EUR da ti scistijo in operejo avto.
Stupo napisal/-a:Je cist isti ucinek, ce usnje scistis in ga namazes s kremo za usnje, sedeze cistijo pa tudi tako kakor jih ocistis doma. Ce mene vprasas je skoda dat 88EUR da ti scistijo in operejo avto.
Stupo napisal/-a:Je cist isti ucinek, ce usnje scistis in ga namazes s kremo za usnje, sedeze cistijo pa tudi tako kakor jih ocistis doma. Ce mene vprasas je skoda dat 88EUR da ti scistijo in operejo avto.
to pa sploh ni res da jih doma lahko isto ocistis, nekateri nimajo vodnega sesalca doma, pr men so 2 uri pucal kemicno, sam je pa res da je blo zarad vez ðabe kot bo tudi strojno poliranje
sam da si zadovoljen primy sam vseeno sm mislu da bos cenejs skoz prsu
men je pa un majstr reku da se mi ga ne splaca polirat ker baje je taka ta metalik barva in se ne skrijejo prov nc praske...sam bl se bo svetu... praskice bodo pa ostale... js sm ga hotu dt zato polirat k so se odp rejsnega lastnika praske sam zdj ocitno nom dov