matt79 napisal/-a:ne vem ce je ista zadeva noter ampak imam scenica 1.6 16V 2006 letnik in lahko rečem da kar se tiče pospeškov je katastrofa. še dobro da mi služi kot sekundaren avto. poraba je pa po mestu do 9 litrov izven z normalno vožnjo pa kar lepo pade pod 7 litrov.
testiral sem tce 130 grandtour in za moje pojme je premalo odziven in ga je potrebno stiskat na obrate.
da pojasnim sam vozim C4 grand picasso 1.6 110KM dizel 1600kg, torej nisem divjak in mi ni do nekih groznih pospeškov. ampak citroen bolje potegne od tega TCE 130. tako da sam sem se odločil za dci 110.
lp
In tvoj Citrus že omaga ko se TCe motorju šele začne dogajat...
Ni bilo mišljeno kot primerjava . Vprašanje je bilo ali bo tce 100 in klasika 115 zadostoval za vožnjo. Moj odgovor je da za moje pojme se tce 130 ni dovolj. Zato sem se odločil za dizla. Četudi mi je dizel stopil na zadnji živec po sranju ki sem ga imel. Da ne govorimo kaj se lažje proda nekoč v prihodnosti
Poslano z mojega HUAWEI VNS-L21 z uporabo Tapatalk
Ima sploh homologirano to dimenzijo?
Pa kolikor sem gledal podatke po spletu, imajo vsi megani razen GT-ja za 17" dimenzijo gum 205/50/17, le GT ima 225/45/17. V čem je fora?
Od začetka marca se da v Avstriji naročiti Android Auto in Apple CarPlay za Megana, za GT LINE, Bose in GT je doplačilo 122€. Če koga zanima in ravno kupuje
Sport Driver napisal/-a:Od začetka marca se da v Avstriji naročiti Android Auto in Apple CarPlay za Megana, za GT LINE, Bose in GT je doplačilo 122€. Če koga zanima in ravno kupuje
Sem preveril. Tudi pri Intens opremi je (najprej doplačaš R-LINK2, lahko tudi 7", nato na zavihku Multimedija izbereš še integracijo. Samo je dražja).
Torej generalno je na voljo z R-LINK2 napravo (DAB in integracija).