dej ne prbijej...madona k da si jabolčn sok notr dal.Nos napisal/-a:Sem pa tankal včeraj na Petrolu in mi je avto takoj začel bolj čudno delovat kot prej. Mal je pocukal, ko sem spelau.... vžgal ni takoj....
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
ja zarad petrola tu ni, đabe je tu kle nabijat.
neki bo crklno u bližnji prihodnosti, najbolš da greš na tester, da bojo vidl zarad česa se ti je pržgala lučka za napako na motorju. avto te ma dost ku ga skus glancaš pa neki spreminjaš na njemu pa ga fotkaš, pa se je odloču, da te bo mau jebu. 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Pred in za katalaizatorjem so ja.
Če se ti bo lučka še pojavlala, pejt na tester da se vid in pol rešuj dalje.
Če se ti bo lučka še pojavlala, pejt na tester da se vid in pol rešuj dalje.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Meni ta lučak gori ves čas... razlog je pa lambda sonda, ker nimam katalizatorja. Šifre napake se ne spomnim, je pa pomenila ¨nezadosten katalizator¨. Namen tega je da ti pove kdaj imaš izrabljen katalizator in je potreben nov. Je pa verjetno na isto lučko vezanih ogromno različnih alarmov, vsi kritični alarmi pa so vezani na rdečo lučko 
Urban, sej veš kaj sva na testerju rešila z mojim
Nos, grem skor stavit da ti je šla napeljava ali pa ventil na tisti škatli za oglje al kaj je že. Med lučjo in meglenko na desni strani. Vsaj meni je šlo to, pogost pojav. Nova je neki čez 100€, rabljena 10-20€, moti pa itak ne, razen da ti gori lučka.
Kolotečno plastiko dol, snameš na vrhu konektor in premeriš upor, če ga ni, je to to. Če ne pa na tester, ker lahko da je lambda. Drugače dela normalno?
Nos, grem skor stavit da ti je šla napeljava ali pa ventil na tisti škatli za oglje al kaj je že. Med lučjo in meglenko na desni strani. Vsaj meni je šlo to, pogost pojav. Nova je neki čez 100€, rabljena 10-20€, moti pa itak ne, razen da ti gori lučka.
Kolotečno plastiko dol, snameš na vrhu konektor in premeriš upor, če ga ni, je to to. Če ne pa na tester, ker lahko da je lambda. Drugače dela normalno?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
tako je!ManIAK napisal/-a:Jao, kaki nasveti.
Idi na tester in boš takoj videl pri čem si. Neboš zaj menda keki tedn čakal, da se pa mogoče sama pobriše napaka. Nekaj ni šlo prav in zato je javu napako. Mogoče se nebo nikoli več ponovilo, boš pa vsaj vedel pri čem si bil.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Da ne bo kdo diplomiral.
Tale lučka je za izpušne pline. Kolikor vem se prižge, če je katalizator slab, če ga ni ali pa, če je lambda okvarjena. Moj katalizator naprimer je naprimer skurjen (univerzalc in je bil prešvoh za RSa) in se vsake toliko časa prižge lučka nakar jo ugasnem s svojim testerjem. Zanimivo ponavadi se prižge kmalu po tistem ko nafilam poln kestl. In še blj zanimivo, enkrat sem tankal 10 litrov Petrol 100 in se je prižgala takoj ko sem speljal. Ko sem naslednji dan dofilal cel kestl z OMV 100 se je lučka prvič sama ugasnila.
Isto pravi Zizek, ki nima katalizatorja. Če tanka Petrol se mu lučka hitro prižge, če tanka OMV se mu kmalu ugasne.
Seveda pa vseeno to ne pomeni, da je Petrolov bencin čisto za nič. Mogoče našim RSom OMV bencin bolj paše. Ampak bistvo je v tem, da mora biti tudi katalizator že zelo zanič, da to lambda sploh zazna.
No ajde ali pa zanič lambda.
Aja in kljub lučki motor dela normalno. Kriza bi bila verjetno, če bi se prižgala kaka rdeča lučka.
Seveda pa vseeno to ne pomeni, da je Petrolov bencin čisto za nič. Mogoče našim RSom OMV bencin bolj paše. Ampak bistvo je v tem, da mora biti tudi katalizator že zelo zanič, da to lambda sploh zazna.
Aja in kljub lučki motor dela normalno. Kriza bi bila verjetno, če bi se prižgala kaka rdeča lučka.