Clio II ph2 1.4 16v Dynamique- Se prodaja

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Če je interesant, bo poklical ne glede na to kaj piše. Če maš ceno te kličejo in zbijajo ceno. Ceno bodo zbijal, ko se avto vid in nič prej.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

No, edino pravilo objave na internetu je, da spraviš interesenta do avta, potem se meni za ceno.Resen interesent bo pri ogledu avta potem odtehtal pravo ceno, kar se pri telefonskem pogovoru ne bo zgodilo, zato te vsak še vedno vpraša koliko boš spustil ceno.

Sicer pa, a je kakšna fora, da napišeš, da kupuješ Renault Sport, če je-je kvečjemu negativna, saj bo vsak normalen pomislil, da je bil avto malomarno vožen+izpuh :idea:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Jst sicer prvič prodajam avto na netu. tko da men je važno, da je cifra pa par slik gor.
sm napisal kr je tud res. ne prodajam ga zaradi drugega razloga. Kr avto je porihtan v piko. folk uglavnem sprašuje v kakem stanju je motor.
cena je po dogovoru.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Bucko99

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

Sem pred leti prodajal brez cene in ni blo nekega uspeha, ker večina folka omeji iskanje po ceni, in avtomatsko padeš ven :wink:
Clio 1.6 GT
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Bucko99 napisal/-a:Sem pred leti prodajal brez cene in ni blo nekega uspeha, ker večina folka omeji iskanje po ceni, in avtomatsko padeš ven :wink:
mene so pa kr začel klicat :D mam skor gužvo.... tko da drug teden bi znal it clio od bajte :( dober avtič je...
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Še zadja fotka za v tole temo...

Slika

Kr se mene tiče se lahko temo zaklene.

Lp
Zaklenjeno