schik napisal/-a:Motor se da homologirat tako kot praviš samo kaj pa potrebuješ pa ne vem. Drugač za vpis v homologacijski kartonček ne bi smel trajat več kot 30 dni (zakonsko določeno) in ni važno št. vpisov. Drugač pa glavno da si dobu. Drugač za boke pomoje ne rabiš homologacije edino za bulo.
za bulo ? bi se dalo en tuv dobit. to gre.
za boke ? dopovej ti to spet unmu policaju ko mi je table vzel da ne rabim

par dni nazaj je obral tudi vrbnjaka
za motor pa rabiš prometno dovoljenje,kupoprodajno pogodbo,račun o vgradnji,pa motor more bit tipa E2 - europeische norm 2. če ni tip E2 ga je možno homologirat samo tako da homologiraš zamenjavo karoserije.
o LPP škoda zgubljat besede. ko je minil mesec dni od opravljenega pregleda sem klicaril mesec in pol dol na firmo kaj je narobe in mesec in pol je telefon zvonil v prazno. Pol se mi enkrat javi ena ženska in pravi da TUV ki sem ga priložil za aluplatišča ni ustrezen in da naj pošljem takega ki ustreza. Rečem WTF ?? kaj me niste mogli poklicat ali vsaj pisno obvestit o tem? ali bi moral čakati še kako leto dni. Ko sem jo vprašal zakaj se mesec in pol noben ni javil je povedala da so imeli kontrolorji dopuste,in da imajo nov rač. sistem baje in da so zarad tega v zaostanku s pisanjem kartončkov. sem pa 3 tedne nazaj poslal ustrezen TUV,včeraj pa sem ga prejel domov po pošti

hvala bogu ena je.. majn v primeru clio - Jama brez dna