Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04 - blue dCi by jurre - prodan
Za žmigavce sem že jaz probal in zadeva ne deluje vredi;ker utripajo ful hitro!jurre napisal/-a:Vceraj sem mal klikal po ebayu pa sem za probo narocil se LED zarnice za zmigavce in zadnje luci (+ bremze skupaj) in sprednje parkirne SMDBom dal gor slikce ko zmontiram, pa da vidim kako sploh to sveti in koliko
![]()
A kdo mogoce ve kako se rece podnozju za zadnjo tablico pri cliotu? Shus ma ene dobre SMD ledice, sam kaj ko ima tisto tanko podnozje, kakor mam jaz parkirne. Jaz imam pa tako podnozje kot navadne zarnice za zadnjo luc, samo da je malo manjse...
No najprej moram pa tko se zrihtat konektor za osvetlitev zadaj ker je zarjavel in razpadel
ti kar direktno zacini in z izolir trakom "izloriraj" ali nekaj..jurre napisal/-a:Ja, mal je fail tole narejen. Pa lani sem ze menjal celo "skatlico" za zadnjo lucko pa je spet sel po enem letu + un konektor ki pride od instalacijeMoram nekak zamenjat al pa kr direkt zvezat... teli konektorji so cist mim povsod
imam tako narejeno na mojem cliotu in dela čisto vredu že par mesecev
razlog zakaj je bila potrebna improvizacija, ti je pa itak jasen..
Ledice se vedno cakam, tako ni se kar nic novega glede tega (vulkan pa take fore
)
Vmes sem navozil:

Danes sem bil za spremembo vesel dezja, ker mi je opral avto, brisalci pa so koncno zdrgnili musice s sprednje sipe
Jutri se bo naredila se menjava zadnjih ploscic (kar je bil tudi razlog zvokov hhhhhhh med voznjo).
Vmes sem navozil:

Danes sem bil za spremembo vesel dezja, ker mi je opral avto, brisalci pa so koncno zdrgnili musice s sprednje sipe
Jutri se bo naredila se menjava zadnjih ploscic (kar je bil tudi razlog zvokov hhhhhhh med voznjo).
No na avtu so bile prejle po 111.333 km prvic zamenjane zadnje ploscice, ki so bile tudi razlog cudnih zvokov. Diski in prednje ploscice so se v dobrem stanju.
Zgledale so takole:

in pa nove ze gor:

in pri trenutnem tanku racunam na cimvec prevozenih km
stanje danes zjutraj (se 3 crtice pri 793km, potem mi je 3. crtica zginla pri 813km)
povprecna po potovalnem (ki malo laze) je 4.0, pa naj omenim da se ne jajcam po cesti, ampak vozim nekako tako hitro da kaze povprecje od 4-5 (po nekako ravni AC se da tudi 150 pelat)

Dezja pa nisem vec vesel, ker se je danes avto posusil in je se bolj grozen kot prej
Zgledale so takole:

in pa nove ze gor:

in pri trenutnem tanku racunam na cimvec prevozenih km
stanje danes zjutraj (se 3 crtice pri 793km, potem mi je 3. crtica zginla pri 813km)

Dezja pa nisem vec vesel, ker se je danes avto posusil in je se bolj grozen kot prej