Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
Re: Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
Lepo predstavljeno - tile fotoaparati so res rakete. Bo pa potrebno to ponovit še poleti - računam da grem dol konec junija in konec julija tako da sta vabljena.
lp
lp
Aljaž, itak, da gremo 
Alarm je montiran
Cena ugodna: 40€. Je sicer bilo par omejitev zaradi relativno samosvoje Lagunine elektronike. Zapiranje oken ne dela, ker zapiranje ni impulzno na vseh oknih. Ker je rele, ki je bil zraven, nek čuden, se lučka ne ugasne takoj, ko se avto zaklene - gori še cca 5s, ampak ni panike. Ostalo dela ok in brez težav. Je pa senzor bližine precej občutljiv in včasih zaklene že, ko greš okrog avta. Zaklene in odklene od cca 2m oddaljenosti, odzivni čas je kako sekundo, torej si cca 5m stran, ko zaklene in že pri kljuki, ko odklene. Smo probali z dvigalko dvignit avto in je zadeva spustila opozorilo že preden se je guma dvignila od tal
Je precej glasen in s smešnim kitajsko-angleškim naglasom 
Še link do filmčka:
http://www.youtube.com/watch?v=5oVUwgZMIcg
Alarm je montiran
Cena ugodna: 40€. Je sicer bilo par omejitev zaradi relativno samosvoje Lagunine elektronike. Zapiranje oken ne dela, ker zapiranje ni impulzno na vseh oknih. Ker je rele, ki je bil zraven, nek čuden, se lučka ne ugasne takoj, ko se avto zaklene - gori še cca 5s, ampak ni panike. Ostalo dela ok in brez težav. Je pa senzor bližine precej občutljiv in včasih zaklene že, ko greš okrog avta. Zaklene in odklene od cca 2m oddaljenosti, odzivni čas je kako sekundo, torej si cca 5m stran, ko zaklene in že pri kljuki, ko odklene. Smo probali z dvigalko dvignit avto in je zadeva spustila opozorilo že preden se je guma dvignila od tal
Še link do filmčka:
http://www.youtube.com/watch?v=5oVUwgZMIcg
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
fancy
zdej moreš probat če ugotovi da ji feltno kradeš 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ja, sej sem napisal - smo dvigali z dvigalko in preden se je guma dvignila od tal, je že piskala. Sam pa res ne reče: "Alert! Niko, left front rim is beeing stolen!" 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
aja
sm spregledu 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Hehe, dobra zadeva
Js bi namest gospodične kakšnga psa naštimu. Ko se sosedov otroc skos okol mojga avta igrajo, bi blo kr zanimiv vidit kok bi bežal, ko bi se avto začel dret 
Lepo turo ste mel. Zlo lepe slikce
Fancy tale alarm,si bo treba kj tazga omislt 
dobra zadevca z tem alarmom 
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
ja hudooo...hahahah hud tale alarm
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
To pa je neki 
A senzorje za pritisk ma? (hauba, pritljažna vrata,...)
A senzorje za pritisk ma? (hauba, pritljažna vrata,...)
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Je simpatična zadevca, upam pa, da je ne bom nikoli sprobal v praksi
bom pa mogu senzor daljinca malo prestavit, ker okrog prtlažnika mal slabše lovi in včasih zaklene pri odprtem.
Glede senzorjev: vsi porabniki (luči, vrata ipd) in senzor tresljajev
Glede senzorjev: vsi porabniki (luči, vrata ipd) in senzor tresljajev
A si bil pri montaži zraven/si sam montiral?
Me zanima kok je blo kej dela z vsem skupi? Ker jst pomoje nism niti prbližno dost sposobn sam to narest, pa da ne preplačam vsega skup
Me zanima kok je blo kej dela z vsem skupi? Ker jst pomoje nism niti prbližno dost sposobn sam to narest, pa da ne preplačam vsega skup
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Ne, nisem sam montiral in nisem bil zraven. Sem se hotel lotit sam, vendar sem obupal po iskanju shem, gledanja tistih relejev... Prehudo zame 
Dela je bilo za cca 3 ure, ker ima Laguna precej nametane stvari po armaturku: vžig pri volanu, kontakt spodaj (kartica) pred menjalnikom, varovalke levo od volana. En kup vlečenja kablov. Sam tega brez pomoči ali pa, če sem še kdaj to delal, ne bi šel v to
Dela je bilo za cca 3 ure, ker ima Laguna precej nametane stvari po armaturku: vžig pri volanu, kontakt spodaj (kartica) pred menjalnikom, varovalke levo od volana. En kup vlečenja kablov. Sam tega brez pomoči ali pa, če sem še kdaj to delal, ne bi šel v to
Novost: ostal sem brez pozicijskih ledik. Eno je nekako spravilo iz nosilca in je padla noter v luč. Smo se na vse mogoče načine trudili, da bi jo spravili ven, pa ni šlo. Se je odkotalila nekam pod parabolo in ostala tam :S
Drugo sem vzel ven, da se zgodba slučajno ne bi ponovila. Zaenkrat sem brez obeh. Najt morm kake klasične z modrim steklom zaenkrat. Na ledike pa spet čez kak mesec, da najdem sproti še za smerokaze pa zadnje luči ipd. Mogoče kake dnevne namesto meglenk. No, ebay in HongKong v glavnem
Smo pa na 213k km in počasi se na trenutke zasliši jermen in kak šponarček pocvili. Še eno menjavo olja in spet bo čas za jermene...
Drugo sem vzel ven, da se zgodba slučajno ne bi ponovila. Zaenkrat sem brez obeh. Najt morm kake klasične z modrim steklom zaenkrat. Na ledike pa spet čez kak mesec, da najdem sproti še za smerokaze pa zadnje luči ipd. Mogoče kake dnevne namesto meglenk. No, ebay in HongKong v glavnem
Smo pa na 213k km in počasi se na trenutke zasliši jermen in kak šponarček pocvili. Še eno menjavo olja in spet bo čas za jermene...
pa si siguren da je šponarček
rajš preveri jermenico
glede ledice pa
uzemi šlavf pa sesalec gor povež pol pa sam sesaj