Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

oasis91 napisal/-a:useen lohk daš enih 300e višjo ceno, te usaj nebodo gnjavli tisti ki firbce prodajajo. tisti ki ga bo avto zanimal ga bo pa sigurno vseen pršu pogledat :)
saj še niti noben ni poklical :roll: :? niti za tako majhno ceno ne :lol:
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Vidim da maš večje veselje rihtat avto kakor pol vozit zrihtan avto :lol:
Uporabniški avatar
andrej86

Tadej napisal/-a:Vidim da maš večje veselje rihtat avto kakor pol vozit zrihtan avto :lol:
razlogi za menjavo so osebni :roll:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Prevoženih km: 430000 a ti to čist resno ?:D :lol:
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

tako, če se ja andrej tak odločil, mirrr :twisted:
Uporabniški avatar
andrej86

MaTe0 napisal/-a:Prevoženih km: 430000 a ti to čist resno ?:D :lol:
motor ma toliko,števec pa lih tak ja
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

andrej86 napisal/-a:
sej motor je bil na novo skupi sestavlen, pa cela školjka na novo zrihtana od podvozja ni da ni..........naredi primerne kilometre, z tolk te pa res ne bo noben poklical, resno mislim :)
Uporabniški avatar
gashper
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a gashper »

wily napisal/-a:
andrej86 napisal/-a:
sej motor je bil na novo skupi sestavlen, pa cela školjka na novo zrihtana od podvozja ni da ni..........naredi primerne kilometre, z tolk te pa res ne bo noben poklical, resno mislim :)
Vsaj pošten je in napiše realne kilometre.... :roll:
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

gashper napisal/-a:
wily napisal/-a:
andrej86 napisal/-a: motor ma toliko,števec pa lih tak ja
Vsaj pošten je in napiše realne kilometre.... :roll:
ti bi pa bil tud tolk pošten pa tolk napisal.....??? dej ne bluzit take, motor in cela školjka je na novo skupi nareta, naredi primerne kilometre temu, ne pa 430.000 :?
pa na unih števcih, ko si od mene vzel, tm gor piše 43.000 ne pa 430.000 mal bolj poglej, da je pred 4 še ena nula :D , ker jst vem, da je un iz plavega naredil kilometre na števcu take, po tistem ko je motor komplet na novo složil.
Uporabniški avatar
andrej86

evo,odkrit bom kaj se je pravzaprav zgodilo.
IN VAS vljudno prosim za DISKRETNOST. hvala :)
Un vaš superduper prijatelj ki je lastnik enega pristnega williamsa in enega v zelo čudni barvi in zelo čudnega nastanka ;) :lol: sem ga pred dnevi srečal v domačem kraju. rade volje sem ga na njegovo željo peljal ven do avta in mu ga pokazal v celoti. povedal sem mu budalo ama čisto vse. tud zdaj bom odkrit- motorja nisem homologiral ker mi je bla muka se je... s tem. Tip je bil navdušen ampak z nekim kislim privdihom. Malo sva še poklepetala. Potem pa greva vsak na svojo stran.
Predvčerajšnjem ga srečam v lenartu in mu veselo pomaham ga pozdravim ter mu potrobim z ono smešno troblji :lol: a.k.a. fanfarami. Zvečer grem v nočno izmeno,vse fino in fajn. grem domov,spim do pol enih, se porihtam, počim v avto in veselo na pošto po distančnike. Plačam,si mislo, če že mam felne enkrat doli,grem še po 2 spreja,šprickit,šmirgl papir, antisilikonsko čistilo,in ker v ponedeljek pričnem z dopustom ki je bil planiran za weinberg,še najprej porihtam felne ker se lušči barva,dokončam akustiko in notranjost. pa sem lih do srede fraj pol pa v avstrijo.
Stvari sem odnesel v trgovini na blagajno. Plačam, se odpeljem od trgovine, nakar me zmoti najbolj gnil zvok na svetu "wwwiiiiiuuuuuu" :lol: :D za mano 2 MNZ-jevca v octaviji in vklopljeno celo javno razsvetljavo. Se peljem še enih 100 metrov ,postavim na parkirišče in čakam. Mož postave stopi do avta,kaže naj spustim šipo, me prosi za dokumente in če avto sparkiram in stopim do policijskega avta. to seveda storim, nesem dokumente do avtomobila, policaj skoči ven se prične dret name da mi ni rekel da lahko izstopim jaz pa samo gledal WTF? sem bil tiho in šel nazaj v avto predn me peljejo :shock: Mož postave se je vzel kar nekaj časa in počasi prikobacal do mojega avtomobila. In zahteval dokumente in homologacijski kartonček. Povedal sem mu da sem homologacijo opravil pred kratkim in da čakam da mi LPP pošlje homologacijski kartonček z opravljenimi predelavami, in mu kot dokaz priložil račun in potrdilo da sem homologacijo opravil. Stric je zadevo takoj preveril,ugotovil kje se je tud delal tehnični pregled mojega vozila,da je blo vse ok in da so na tehničnem tudi preverili če so vse predelave vpisane v za to potreben homologacijski kartonček in odobrene. Vse štima,kolega z MNZ mi že hoče vrnit dokumente,nakar se iz avtomobila vstane še drugi mož patrulje - Velik osebni prijatelj prijatelja vaših meetov ki si lasti 2 zelo redka avtomobila. in nato se začne,kot da bi mel zadeve napisane. Naj pokažem prvo pomoč - odprem prtljažnik vzamem izza desne strani vse kar mu moram pokazati, ta prijazen MNZ-jevec vzame prvo pomoč,pove da je bila kupljena lani in sodelavcu to pove.Jaz se obrnem in mi ta drug MNZ-jevec na levi strani prtljažnika dvigne ono dvigalko z 4 koleščki in veselo brska po prtljažniku :shock: jaz sem bil raje modro tiho in sodeloval. Ta "zahtevni" policaj zahteva da odprem pokrov motorja,vprašam ga zakaj je to potrebno? odgovori,da imama zamenjane serijske številke,kar ni res, mu odprem pokrov motorja,sem tiho in ga pustim da opravi svoje delo :) nato se drug MNZ-jevec vpiči v Troblje na kompresor, in pove da so prepovedane. ok,sem tiho in čakam kako se bo zadeva razpletla. Prijatelj lastnikov 2 redkih avtomobilov se vpići v športni filter,pove da je stvar prepovedana,in ali imam homologiranega? odgovorim mu da kolikor vem se ga ne da homologirat in če zahteva ga bom kasneje odstranil kakor tudi troblje. Naenkrat mi stric z MNZ-ja pove da to ni 1.4 energy motor da je to kao 1.8 ali 2.0 in vpraša če to drži? pritrdil sem da ima prav in da mi je en višji policist tudi njegov sodelavec pred časom povedal,da motor ne igra neke vloge in da ga tudi na tehničnem pregledu noben več ne gleda. On flegma in samo piše,spet sem bil raje tiho in molčal, vzame si čas in odpira še plastike kamor se shrani dvigalka in ob tem polomi plastiko, jaz pa sem spet modro tiho.Z roko gleda plastike ki pokrivajo pokrov motorčka za brisalce in ga vlači z roko,ga cuka in samo gledam kaj še bo morebiti uničil Gospod gre nato okrog avtomobila se ustavi pri zadnjem loncu,ki je pobran z črnega RSija in je popolnoma serijski, to sem mu tudi povedal,on pa je zadevo napisal na en list. Nato je nadaljeval pot okrog avtomobila se ustavi pri zadnjem kolesu- pravi "zavore clio williams" me vpraša kdo mi jih je vgradil,in sem mu povedal da smo zamenjali komplet zadnjo premo, z zavorami vred. Gre naprej gleda sprednje zavore,pravi " clio 1.4 ni nikoli imel dvojnih diskov spredaj" in spet zadevo zapiše in pokomentira da so zadev od cliota williams :lol: sem tiho ker sem itak pečen in če dobim samo 400€ sem lahko samo tuho.Ko je gledal sprednje zavore se zapiči v sprednji blatnik potrka po njem,pravi "doma narejeno" kopija clio williams blatnika, in če imam prinetane gor ? havba je bila odprta,mu pokažem da so dobro pritrjeni, se pomakne cca. 2 metra nazaj, trka z roko po zadnjem levem boku,pravi "nedovoljen del" clio williams. Odkrito povedano mi je že šlo pošteno na smeh. Vzame mobilni telefon in kliče, "serbus ded,čuj ki že še ma vse clio številke" ,začne jih iskat,in mu povem da se nahajajo na zadnji vezni steni na pločevini in da se jih da samo videti će se odstrani odbijač ali se da avto na dvigalo pa še to nisem ziher če se takrat vidijo,med temi mojimi besedami "brska po prtljažniku mi premika stranski tepih,ter spodnjega in išče številke po njem. Spet mi omeni da mi bojo avto odpeljali na pregled da se ugotovi če so bile serijske številke slučajno zamenjane. Sem mu povedal da lahko,če me že česa takega sumijo,in naj se prepričajo. Ta "zahtevn" policist(tako ga bom poimenoval da nebo kaj narobe) vprašače je bilo kaj alkohola " odvrnem mu da ne", mi ponudi alkotest,razloži kako stvar deluje in kako dolgo naj piham, ko piham obrne glavo vstran kot da bi mel namesto ust greznico :shock: in ker ne napiham nič se vsedeta v službeni avto, snameta kape, in sedita ter pišeta,"ta zahtevni plačilni nalog",drugega vprašam samo če je kak način da avtomobil v njihovem spremstvu odpeljem domov, Pove mi da se da,da mi bo izdal potrdilo, in mi razloži da imam 15 min časa da se peljem z avtom na domač naslov. Ta "zahtevn" zahteva table,jaz jih snamem,vpraša me tudi če grem kar direkt na izredn tehničen pregled,povem mu da ne,da hočem avto odpeljat domov in da ko avto porihtam ga registriram nazaj, in da bom avto odjavil s prometa.

Prosim če to ostane tukaj,plačilnega naloga nisem podpisal in se nisem strinjal z njim. To je resnica :?
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

:lol:
Uporabniški avatar
andrej86

activity napisal/-a::lol:
x2 :lol:
jutri grem po drug avto,se spustim v rdečega, porihtam v miru do konca,speskam felne,zmontiram distančnike,pogruntam kako homologirat boke in havbo, za motor ni problema :D pa bom že nekako rešil situacijo :D
zaj pa grem avto zbrisat z avto.net ker sem se že pomiril in nebom dal veselja onem mutecu ko si lasti tista 2 W avta :lol:

zadeve,napake v postopku in pristranskost policista bom javil nadrejenim,odvetnik že piše pritožbo glede izvajanja postopka,bomo videli kaj bo ne :)
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

dobr so te zajebal, kdo pa je ta, k ima ta dva "posebna" avta? najbolš da napišeš njegov nick, da se ve kater peder je to.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
andrej86

Duli napisal/-a:dobr so te zajebal, kdo pa je ta, k ima ta dva "posebna" avta? najbolš da napišeš njegov nick, da se ve kater peder je to.
ne vem če je na forumu, ma pa williamsa od davorina, pa še enga srebrnega,je pa bil na clio williams & 16s meetu. imena nebom ker bom zadevo rešil po sodnih poteh. in vas tudi prosim da mu ne omenjate nič,naj bo presenečen tako kot jaz. S policajem vred. je pa ta policaj izredno popularen da igra lokalnega kavboja, un ko ma pritožbe preko ga ma verjetno že vrh glave :lol: pa še tipu so na novi hondi v 9 ih dneh pred kratkim 3 krat vse gume prerezali :lol: tako da avto postavlja 2 metra od vhoda v PP direkt pred kamero :shock: :)
Zadnjič spremenil andrej86, dne 29 Maj 2010, 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
andrej86

bam88 napisal/-a:ce je res to res te je posten namocu..

kako pa ves da je bil on? da te je on namocil?
preberi si začetek zgodbe, boš skapiral :) sem že mel probleme s tem pobom, ko mi je na r 19 16v enkrat kolo pred kamero na avtobusni postaji v mojem kraju odvijačil. Podal sem kazensko ovadbo,zgodilo se ni nič! na modrem cliotu sem mel pred to 19ko 4 krat prazno gumo,2 krat pa prerezano, plavi clio pa je bil tut enkrat cel podrajsan vsepovsod.
Zaklenjeno