Komi zdaj vido na slikah da se mi je se pr meglenki pes pohcalclio open napisal/-a:1cm moras, da bo sploh na kj licildrgac pa ja, mogu bi vidt nasga, vem, da se pod uno umazanijo skriva crna barva... vidm je pa ne
RClio Mk.2 Ph.2 '03 - by MaTe0 / Slike feln+dist. [38]
off:in kaj je za tbe orng? da se po podno vozis?andrej86 napisal/-a:bognedaj da bi enkrat en od vas avto orng spustil
mateo js sm lih zadnc poslikal zadaj luft med roko pa feltno,pa jedva gre mimo

on:ja ene distancnike se,pa bo z kr veliko boljse,lepo zgledajo gr
Live long and prosper \\//
Saj bom poslikal ko bodo jutri vrjetn vse 4 gor. Ce nebo slo skozi sem se pa zajebo bodo pac sle v prodajo
Ampak jaz mislim da bo.
@Andrej hja tak je cist dost spuscen, mors vedet da je zadi zategjena rocna plus 14" so zadi
Bomo jutri baje napovedujejo lepo vreme vse vkup zmontiral
Malo rekreacije 
@Doctore utezi so ble ze tak noro gor
Nisem nic barvo
Gredo pa ob prvi priliki dol pa na novo centrirat.
Auspuh zaenkrat nic, bo vrjetn ostal stock, ker mi cist pase da zadaj nic ne gleda ven
Ampak jaz mislim da bo.
@Andrej hja tak je cist dost spuscen, mors vedet da je zadi zategjena rocna plus 14" so zadi
@Doctore utezi so ble ze tak noro gor
Auspuh zaenkrat nic, bo vrjetn ostal stock, ker mi cist pase da zadaj nic ne gleda ven
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Guma je 205d_leonit napisal/-a:Na mojmu cliotu so orginal feltne od RS-a grafitne sarale spredaj in zadaj. ET 43, 7J sirina feltne pa z 205/45/16 gumami. Na tvojem mestu bi dal 2cm distancnike, bi na ET30 prlezu, pa hudo bi zgledal. Na zunanji strani ti pa tut nebi saral ker mas 6.5 sirino feltne + 195 siroke gume.
Jaz nebi prevec probavu, da ti ne bo cez kolotecno prehitr lukno naredlMaTe0 napisal/-a:Guma je 205d_leonit napisal/-a:Na mojmu cliotu so orginal feltne od RS-a grafitne sarale spredaj in zadaj. ET 43, 7J sirina feltne pa z 205/45/16 gumami. Na tvojem mestu bi dal 2cm distancnike, bi na ET30 prlezu, pa hudo bi zgledal. Na zunanji strani ti pa tut nebi saral ker mas 6.5 sirino feltne + 195 siroke gume.
Bom jutri prevero.
d_leonit napisal/-a:Jaz nebi prevec probavu, da ti ne bo cez kolotecno prehitr lukno naredlMaTe0 napisal/-a:Guma je 205d_leonit napisal/-a:Na mojmu cliotu so orginal feltne od RS-a grafitne sarale spredaj in zadaj. ET 43, 7J sirina feltne pa z 205/45/16 gumami. Na tvojem mestu bi dal 2cm distancnike, bi na ET30 prlezu, pa hudo bi zgledal. Na zunanji strani ti pa tut nebi saral ker mas 6.5 sirino feltne + 195 siroke gume.
Bom jutri prevero.