Ker motor je zdej to? 16v ni, od volvota tud ni, k je renojev blok, a nas lahko malo razsvetlis prosm. Men zgleda k navadn 1.8 motor od 19-ke... Lahko da gre sam za izredno podobnost, ne bom nic trdil.
DragR napisal/-a:Ker motor je zdej to? 16v ni, od volvota tud ni, k je renojev blok, a nas lahko malo razsvetlis prosm. Men zgleda k navadn 1.8 motor od 19-ke... Lahko da gre sam za izredno podobnost, ne bom nic trdil.
DragR napisal/-a:Ker motor je zdej to? 16v ni, od volvota tud ni, k je renojev blok, a nas lahko malo razsvetlis prosm. Men zgleda k navadn 1.8 motor od 19-ke... Lahko da gre sam za izredno podobnost, ne bom nic trdil.
motor je skor identicen kot 1.8 110hp...so razlike na glavi in pa v batih, ojnicah,...drugace je pa to renojev motor.
Se mi je zdela mocna podobnost med mojo 110HP masino Od kerga avta pa je da so pol te razlike v batih, itd... Pa se zanima me kako naj bi iz tega motorja spravil 180hp al kolko mas uros ti ze v nacrtu
a modri ma tud takega v twingotu a ne?na kok je pa njegow "friziran"?200?
do kdaj pa mislis da bo ta projekt koncan?mislim koncan vrjetn se bo zmeri se kej najdlo za spreminjat
Zadnjič spremenil pery, dne 03 Apr 2007, 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
sorry k ze mau smetim sam me sam se to zanima ce boste tam tud renojevci,pac da boste skupi kot renault klub tam?dej killah ce pridem,prnes se kaksno pristopno izjavo