Padla je odlocitev! Clio RS 197 (prve slikce!!!)

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

zdej ce smo ze tok off, bomo pa se mal. ce odpremo temo samo o tem, zagotovo ne bo tako zanimiva kot ta :lol:

Pisat kolk konjev je zadost komu je cist odvisn od tega kaj vozis. Zmeraj bi jih rad imel se 20 ali pa 30 vec. In ko jih dobis bi rad imel se vec..... Seveda pa 200PS ni namenjeno samo za doseganje koncne hitrosti v najvisji prestavi, ampak med drugim tudi za uporabno vsakdanje prehitevanje atejev in mamic, kaj sele dost daljsih kamionov, ki "dirkajo" s 60 tam kjer je omejitev 90. Nic hudega slutec gres prehitevat z 1.0 mlinckom (al pa tut kej mocnejsim) in se vozis dve minute ob boku kamiona.... ce mas pa prevec konjev v rokah (ki jih vsaj tisti trenutek znas obvladat) si mimo v sekundi... to je en primer da "prevec" konjev pride na plano tut na nasih cestah
Da ne omenjam (za tiste ki se bojijo ovinkov) kako je pri polnem pospesevanju na ravnem (cestnina) divji obcutek ko gledas stevec kako 20sec+ siba do 130 (in si se zmeraj znotraj omejitev)....
zakaj pa nimamo vsi tok mocnih avtov? - eureureur :wink:
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

No tko bom reku. Po eni strani se strinjam z Solerotom. Ampak le tu, da jih pac ne mores izkoristiti ker ti tega glava oz. razum ne dovoli. Ce imas vsaj toliko pameti. V nasprotnem primeru se ubijes.
Ga ni korenjaka, ki bi stisnil iz RSa maximum. To lahko iztisnejo le dirkaci, ki pa jim mi nismo verjetno niti do pasu :D

Drugace pa en namig. Polno cest je, ki so ponoci popolnoma prazne. Govorim za razne lokalne ceste izven naselja kjer ni zive duse. Eno takih imam jest cist blizu :wink: In ko glava hoce malo zbistritve prav lepo pride 170KM na racun :D

Do zdaj sem bil ene parkrat na taki nocni turi in nisem srecal se nikogar. Aja cesta ni osvetljena in je gozdna, tako da bi hitro videl nasproti vozece vozilo :wink:
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Izven naselij je mir in kjer je mir je tudi divjad. In ko pridirjas z avtomobil le ta oddaja hrup in divjad je zaradi tega preplasena. Prav tako v nocnem casu jih zmedejo luci. Ce zabases eno srno pri hitrosti 100km/h. Kje pristanes??
...

Kaj zelim povedat..
Da nekdo,ki zivi v mestu nima kje izkoristit taksnega avtomobila, ker ti nevarnost preti na vsakem kriziscu s strani drugih udelezencev v prometu.
Prav tako so nase ceste v obupnem stanju. Ce das enkrat taksen denar za avto ne mi rect, da ne pazis na njega ter gledas,da ne peljes cez vsako grbino na cestiscu.
Podobno je z AC (2pasovne) niso namenjene hitrostim vecjim od 130km/h ker je samo vozni in prehitevalni pas. In ce predvidimo situacijo,da ti nekdo zapelje na prehitevalni pas. Reakcijski cas znas nekje 1sek,tvoj avto je v tem casu opravil ze 36m poti, brez da smo kaj urgirali.

Pa ne narobe razumet, tudi jaz sem mlad. Se rad hitro ter dinamicno vozim. Ter sproscam adrenalin. In ce pomislim kolikokrat menjam v 6 prestavo pa ima avto le 65% zmogljivosti tega Cliota RS. Je to kaplja v morje od vseh prevozenih kilometrov,ki jih opravim. Dejansko nimam kje uporabit te prestave, razen daljse relacije po AC ter izven naselja.

Treba bo zgradit diraklisce kot se sika, da mi in nasi zanamci nebomo vec sproscali adrenalina na cestah ampak na pisti :wink:

Lepe praznike se naprej :x-mas:
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

da bom lazje pocakal megana R26 :wink: ...

Slika

zimske gume :(
Uporabniški avatar
clioIII
Kraj: K r a n J

Odgovor Napisal/-a clioIII »

Tako, avto naj bi prisel na dvorisce sredi marca!

:D

V glavnem komaj ze cakam :twisted:

Ali ga je tut ze kateri forumas dobil oz. narocil?
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

clioIII napisal/-a:Tako, avto naj bi prisel na dvorisce sredi marca!

:D

V glavnem komaj ze cakam :twisted:

Ali ga je tut ze kateri forumas dobil oz. narocil?
Ja, jaz ga imam narocenega in naj bi ga dobil 9. februarja
Uporabniški avatar
clioIII

Ja ja narocil ga je ze ja! Rok dobave je pa cca. 81 dni

Pancho, ti imas plavega narocenega a ne? Matr pa ga bos pred mojim fotrom dobil
:twisted:

Ne ne joke! Sej prou! Komaj cakamo na slikce! :D
Renault Clio III RS 197
Uporabniški avatar
clioIII

Ja gledal smo po racunalniku in naj bi bil rok dobave 81 dni! In tut k smo ga narocil je bilo receno okrog 3 mesece!
Ocitno majo guzvo :D

A si se za RS-a zanimal? Kamor koli smo vprasali glede bobavnih rokov je bilo cca. 2 meseca! Sedaj ocitno 2 in pol oz. 3 :shock:
Renault Clio III RS 197
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

clioIII napisal/-a:Ja gledal smo po racunalniku in naj bi bil rok dobave 81 dni! In tut k smo ga narocil je bilo receno okrog 3 mesece!
Ocitno majo guzvo :D

A si se za RS-a zanimal? Kamor koli smo vprasali glede bobavnih rokov je bilo cca. 2 meseca! Sedaj ocitno 2 in pol oz. 3 :shock:

Ja za RSa sm vprasal in je reku da sploh ni problem, da bi kej vec kot mesc trajalo da ga dobavijo :wink: Ce bo pa res kej krize bomo pa ze urgiral da nebo vec kot tolk trajalo :wink:
Slika
Uporabniški avatar
clioIII

Ja ne vem! Mi smo sprasevali pri 3 prodajalcih in je blo povsod isto!

Ampak koncu koncev smo ga vzeli kjer je najcenejsa ponudba!

Ce bi bil rok dobave mesec dni bi ga sredi februarja fotr narocu! Sej je ccakal da ga bo dobil priblizno sredi marca!
Renault Clio III RS 197
Pancho

Mene zanima koliko popusta je dobil (%) in kje, lahko mi posljes tudi na PM; pa kaj od opreme je izbral :wink:
Uporabniški avatar
B-Stard
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

Javno objavte cene pa popuste da vidmo kje se splaca vzet
Uporabniški avatar
MihaR
Kraj: somewhere inside R28...

Odgovor Napisal/-a MihaR »

B-Stard napisal/-a:Javno objavte cene pa popuste da vidmo kje se splaca vzet
Najbol se zihr splaca pr redenmu prodajalcu vzet, ti da zagotovo najnizjo ceno kar jo lahko postavi :wink:
Slika
Pancho

Ne drzi.
@ClioIII, daj sporoci, prosim.
Uporabniški avatar
clioIII

Pod 20keur z metal barvo, el. stresno panoramsko streho, paket udobje, prevoz priprava! Vse!

Par eur pod 20k eur u glavnem :D
Renault Clio III RS 197
Odgovori