Liquid napisal/-a:predlagam temeljito ciscenje avta....pa zanima me kako ti igrajo radio in tistile zvocniki joke
drugace pa lepo pobarvano..kako si jih vn vzel?
bom spucu ko bo vola radio p zvocniki p pridejo ko bo financ minister bolse vole
rebra kr navrh al pa uspod porines not kujkr gre. tk ko da bi hotu visino visino pihanja nastelat. pol pa mal sem p tja p gre vn
ena tezava se je pojavla. mam centralno zaklepanje in sm opazu da mi zadnjih desnih vrat ne zaklepa, odklepa pa jih. Prtljaznih vrat pa ne odklepa in ne zaklepa. Ka bi blo to narobe. vrjetn motorcek ne? pa kak se kluka na zunanji strani dol vzame?
Hvala
Na zadnjih stranskih vratah motorcek dol in spucat, kljuko dobis dol tako da odsraufas srauf in potem kljuko potegnes malo ven in pol sprednji del obrnes navzgor (vse skupaj zavrtis). Ker je tak zataknjeno na zico ki je povezana na kljucavnico.
Na kuferamo pa je lahko motorcek, lahko pa so slabi kontakti ki se vidijo ko odpres kuferam. Probaj prvo pobrusit kontakte in probaj ce bo kaj boljse.
Na zadnjih vratih odsraufas kljuko pa tisto rocko za odpiranje oz drzanje z roko. Tam najprej potegnes dol sredino in notr sta dva sraufa. Pol se peplnik vn cuknes ce je v vratih. Pol pa lepo pocas vleces dol tapeto, lahko da bos mogu mal vec sile uporabit ampak ne prehit cuknat da ne bo kej poknal. Ko se tapeta odlepi in gre s tistih cepkov ki jo drzijo jo samo porines navzgor da se sname iz gume na vrhu.
Evo!
Mi lahk ker pove zka obrati nihajo ko volan sucem na mestu?
Ce ga na pouno namotam na desno padejo obrati na 500, glih tujk d avto ne crkne. Ka bi blo to. al je normaln to. pomojem ne
Guano_Apes napisal/-a:Evo!
Mi lahk ker pove zka obrati nihajo ko volan sucem na mestu?
Ce ga na pouno namotam na desno padejo obrati na 500, glih tujk d avto ne crkne. Ka bi blo to. al je normaln to. pomojem ne
Ko ste ze glih usi spreobul svoje renoje sm ga pa se js
P ni mi treba govorit naj ga spucem kr vem d je usran. sm ga mislu p me je dez prehiteu
Zram je od kolega Honda