Sam zgleda da bo treba se cez nekaj cajta (zdej trenutno nimam vec energije za ukvarjat se s tem) spredi urihtat da vsaj za 1cm ali maks 2cm znizam. Prag je sicer u liniji s podlago, ampak te xsare so res mal cudno narejene in zgleda k da je zadej ful nizji
immortal napisal/-a:Sam zgleda da bo treba se cez nekaj cajta (zdej trenutno nimam vec energije za ukvarjat se s tem) spredi urihtat da vsaj za 1cm ali maks 2cm znizam. Prag je sicer u liniji s podlago, ampak te xsare so res mal cudno narejene in zgleda k da je zadej ful nizji
to da je prag u liniji s podlago sploh ni dobr! Avto more bit mal v "klin"
sprednje fedre bos moral zal odrezat za navoj in pol se mi zdi, sm ze pozabu kok je vuga kolegu na ksari apexe odrezu in poravnal, ker avto ni sel dol cist nic spredi in si lahk meces pesek v oci kok hoces, ampak zal ne gre nic dol ce jih ne porezes!
Ja res bos mogo nekaj naredit spredaj. Torzija je hudic ker ne gre lepo nastavit. Mam raje bolj v klin kot pa spredaj visjega. Ze itaq zdaj zgleda malo visja ko so 45 gor gume. Pa ce se ne motim, kolk so mi povedali da se avto ceste bolj drzi ce je v klin narejen kot pa da je enakomerno spuscen. Mu prej rit odnese. no mogoce sem narobe obvescen.
Definitivno res in drzi kot pribito. Zadek visji, nemirna rit, zadek nizji najhitrej skozi ovinke. Noben dirkalnik ni narejen v klin, vsi so spredaj visji kot zadaj.
to velja za dirkanje v ovinkih (tezisce bolj nazaj), pri vecjih hitrostih pa to ni najbolj, ker se pod avtom ustvarja nadtlak...pri avtu "na klin" pa se ustvarja podtlak.
Predstavljam vam svojo novo xsaro. Gre za 1.6 16v letnik 2001. Privoscil sem jih ene 17ke in barvanje letvic v barvo vozila.
Taka je bila se s crnimi letvicami
Evo taka je pa sedaj ko sem ji pobavral letvice v barvo vozila. Spuscala se najverjetneje ne bo ker sem mel slabe izkusnje s spuscanjem prejsnje xsare.
P.s.
Saj vem da ni renault, ampak glede na to da ful folka od tu poznam vam jo pa lahko vseeno pokazem. Upam da ne zamerte.