2. Srecanje RS owner-jev
Ja kaj je zdej fantje Zbor na dolgem mostu jutr ob 9. 30 !
Odhod ob 10.00
100% prisotni :
RS
Cebela
Clio RS
DjSly
Kdo se 100%
Mi trije smo 100%
Odhod ob 10.00
100% prisotni :
RS
Cebela
Clio RS
DjSly
Kdo se 100%
Mi trije smo 100%
Zadnjič spremenil RS, dne 25 Feb 2006, 11:55, skupaj popravljeno 2 krat.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
Jutri v Nedeljo 26. 2. 2006
Naredili bomo en izletek po stari cesti(da ne placujemo cestnin vsaj za dol ne)do Kopra zbirno mesto za Lj. bo v Ljubljani na Dolgem mostu, za gorence v kranju(sej se znate zorganizirat )... Start iz LJ. pa naj bo ob 9 30 nato sledi lepa voznja do morja kjer se nam bodo ob priblizno 11.00 pridruzili domacini na pomolu v Kopru(pred kopaliscem na parkiriscu) in nato se bomo skupaj odpeljali do Lucije . Nato sledi slikanje potem pa prosto oz. kakor hocete. Zato sem vam omenil, da vzemite sabo se kaksno osebo (punco,zeno,brata, mamo ...) Skratka to bo en lep izletek za vse nas!
Za vse tiste, ki si ne preberete prve strani
!
Naredili bomo en izletek po stari cesti(da ne placujemo cestnin vsaj za dol ne)do Kopra zbirno mesto za Lj. bo v Ljubljani na Dolgem mostu, za gorence v kranju(sej se znate zorganizirat )... Start iz LJ. pa naj bo ob 9 30 nato sledi lepa voznja do morja kjer se nam bodo ob priblizno 11.00 pridruzili domacini na pomolu v Kopru(pred kopaliscem na parkiriscu) in nato se bomo skupaj odpeljali do Lucije . Nato sledi slikanje potem pa prosto oz. kakor hocete. Zato sem vam omenil, da vzemite sabo se kaksno osebo (punco,zeno,brata, mamo ...) Skratka to bo en lep izletek za vse nas!
Za vse tiste, ki si ne preberete prve strani
- killah bee
- killah bee
tule je nekaj od mene, pricakujemo se od Clio_RS a
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=5986
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=5986