Aja pa don't drink and surf the net!! Bi kmal 3 polprevodnike skuru
Ledice namesto kratkih luči
Najprej lahko mal probas.Po mojem ene 12 ledic bi blo dost: pa ves kj bo to uzad ze pri 12-ih.Ce jih das vec bo za tistega uzad katastrofaVIA napisal/-a:Pa kolko mislis da bi jih jaz mogo noter naredit na razdalji 60cm?pa na kak gosto?Mel pa bi one ko boljse svetijo-da bo boljsi efekt zadaj tak podnevi kot ponoci!OK ko bos prvic v MB mi jih pripelji tolko ce pa te dolgo nebo nic v MB pa mi jih poslji a?!Chip napisal/-a:VIA, sem ti poslal na PM.
Drugace pa takole, imam dva tipa 15°in 30°.Cena je ista, svetilnost je pa kot vemo obratnosorazmerna s kotom.
Samo obe varianti zgeta ko nore.Pa tko ne rabis kakega velikega kota,saj mora tistim uzad svetit, ne postran.Mocne pa so.
Dobr je se to, da majo padec 2V, das 6x v serijo in si zmagal.Nobenga preupora.
Vse visokosvetilne ledice pri meni so jasno s kristalnim-prozornim epoxy steklom, ko pa sveti oddaja svetlobo iz spoja ven.
Pa pozor vsem-ne glejte direktno v ledico ko sveti, je premocno-da ne
boste eno uro piko pred seboj gledal.Kako pa bo voznikom zadaj pa![]()
![]()
Chip
Sicer pa sem danes v MB, grem na faks, pa ti jih lahko prinesem.
Chip
Ekola sem si enga Wellerja ubodu pa tiste boge ledice skupi zlotal. Ko avto ne laufa je podnev bolj bogi prizor, ko pa zakurbljam makino pa sele zacne svetet. Tut podnev se kar dobr vid. Si 4 ledce ravno lepo raztalajo napetost 14.1 V (sicer pade na eno ledico malo manj kot 3,6, sam je dobr). Sem vzel volt meter pa pri prizganem avtu zmeril napetost. S tem da sem prizgal H4, radio na ves glas in vse porablnike notr. Pa ni padla napeost poda 14.1V
Bom vidu kako se ponoc obnese. Sam mislim da se bom kar s ledicamipodnevi vozu. Obe luci skupaj pokurta manj ko 0,9W!!!Bom vidu kolk bo to vplival na porabo.
Aja, pa ce bo policaj kaj zatezil, naj se pametnega nardim pa mu recem da so z zakonom prepovedane samo rdece, al jih mirno ven vzamem, pa se cez 100 metrov ustavim pa jih dam nazaj not?
Bom vidu kako se ponoc obnese. Sam mislim da se bom kar s ledicamipodnevi vozu. Obe luci skupaj pokurta manj ko 0,9W!!!Bom vidu kolk bo to vplival na porabo.
Aja, pa ce bo policaj kaj zatezil, naj se pametnega nardim pa mu recem da so z zakonom prepovedane samo rdece, al jih mirno ven vzamem, pa se cez 100 metrov ustavim pa jih dam nazaj not?
Shit happens
Kje bi se pa dalo te bele luci dobit odzadaj kot ma ta tip..
http://www.avto.net/tr/122615_29102003170143_1.jpg
http://www.avto.net/tr/122615_29102003170143_1.jpg
Saj nima kej morit.Saj so bele.Lahko ti edino zatezi ker nimas navadnih prizganih.To je to.Yacksy napisal/-a:Ekola sem si enga Wellerja ubodu pa tiste boge ledice skupi zlotal. Ko avto ne laufa je podnev bolj bogi prizor, ko pa zakurbljam makino pa sele zacne svetet. Tut podnev se kar dobr vid. Si 4 ledce ravno lepo raztalajo napetost 14.1 V (sicer pade na eno ledico malo manj kot 3,6, sam je dobr). Sem vzel volt meter pa pri prizganem avtu zmeril napetost. S tem da sem prizgal H4, radio na ves glas in vse porablnike notr. Pa ni padla napeost poda 14.1V![]()
Chip