dare01 a mi lahko prosim poves kaj vec glede uvoza megana 225.(nevem... nemcija, svica) kam je pac najboljse it po njega.Sam se namrec tudi nazimam za megana turbo, sicer ne ravno f1 ampak obicnega z mogoce cup opremo.A mogoce ves kako je s trdodo tega podvozja(recimo je primerno za daljse voznje ali je pretrdo).Kajti glede na ceno pri nas in ce primerjam ceno v svici in nemciji je tam neprimerno ceneje.Me pa zanima ce glede na to da svica ni v eu placas dodatni davek ob uvozo v slovenijo.
Za odgovore se ti najlepse zahvaljujem.
Lahko tudi na email [email protected]
Tako je to je cup verzija, spoznas ga po platiscih grafitne barve nizjega podvozja in zavore od trophy-ja (330mm naluknjani brembo)
No ce se povem zelje... imel bi tocno taksnega ki je ta tem linku.
Se pravi je ze v nemciji precej ceneje kot pri nas in nasplosno bi se ze to zelo poznalo
ja. tisto je t.i. cup.
ce me ne bi zagrabil f1 bi tudi jaz tocno takega (oranzen+cup podvozje).
kar se tice podvozja je avto zelo trd(f1 se trsi-zadaj celo za 27%, pa nima brake asistence, esp reagira kasneje-lahko ga povsem izklopis). ampak PAZI(kricim, he, he) ne kupuj megana RS brez cup podvozja. po vseh testih je z navadnim podvozjem(srebrne feltne) kar sranje. ne mores verjeti kaj pomeni teh 200.000sit vec(pri novem).
cene meganov so v svici najbolj ugodne. svica res ni v EU ima pa podpisane in sklenjene razno razne sporazume....tako kot da je. gor placas polno ceno z ddv in potem pri nas se DMV(po lestvici-vrednost avta od 5M do 6M je dmv 11%, nad 6M-13%).
jaz sem svojega nekako zbarantal preko Renault Slovenija in ga bom kupil v Sloveniji. Mojga f1 so potegnili iz francoskega trzisca.
Tocno tak kot ga hoces ti (oranzen+cup podvozje) se bo kmalu prodajal pri nas v Sloveniji. Avto je letnik 2005 in bo okrog 5.4M.
Ce te zanima odpisi in ze jutri se pozanimam.
dare hvala za odgovore.Se previ glede na to da nimam vez da zbarantam in kupim avto preko renault slovenija se zgleda da najbolj splaca zapeljat v svico.Me pa se nekaj zanima v zvezi z podvozjem.A je se to na meji med udobnostjo in sportnostjo ali je avro resnicno tako trd da je dirkalisce njegov pravi dom.Namrec avto bo vozen tudi na dalse relacije in nebo drugi avto.NO druzi se niman ampak se zgodi tudi da se stirje peljemo kam na kasno tekmo
ki ni samo v sloveniji.Glede megana ki si ga omenil da se bo prodajal pa verjetno ni faza 2...ali pac?
Ker prejsni post sem se zmotil ko sem napisal da bi imel tocno takega ker me nemrac nazima ravno ta model 2006
Sokol napisal/-a:dare hvala za odgovore.Se previ glede na to da nimam vez da zbarantam in kupim avto preko renault slovenija se zgleda da najbolj splaca zapeljat v svico.Me pa se nekaj zanima v zvezi z podvozjem.A je se to na meji med udobnostjo in sportnostjo ali je avro resnicno tako trd da je dirkalisce njegov pravi dom.Namrec avto bo vozen tudi na dalse relacije in nebo drugi avto.NO druzi se niman ampak se zgodi tudi da se stirje peljemo kam na kasno tekmo
ki ni samo v sloveniji.Glede megana ki si ga omenil da se bo prodajal pa verjetno ni faza 2...ali pac?
Ker prejsni post sem se zmotil ko sem napisal da bi imel tocno takega ker me nemrac nazima ravno ta model 2006
metallic kako si mislil taksnega nebos vec dobil?
ne, tisti megane je tocno tak kot ga je metallic nalimal.
glede cen: danes ni vec nobena cena fiksna. ti gres lepo k renault dealerju in ti da predracun. potem ga pa kar direktno vprasaj koliko ti da popusta. vzemi predracun in pojdi k drugemu dealerju in barantaj.
jaz sem iz dolenjske pa sem lagumo kupil v ljubljani v Realu. so mi ponudili najboljso kupcijo pa se scenica so mi neprimerno bolje ocenili.
stran za svico: http://www.autoscout24.ch/AS24Web/List. ... sort=price
kar se tice podvozja: zdaj imam clio 182 z cup podvozjem in po avtocesti nobenih problemov kar se tice hrbta. imam tudi dva otroka in smo se komot peljali. ce sem se pa dalj casa peljal z laguno in potem presedel v clia sem misli da imam gume prazne. relativna stvar.