MEGANE ali neki podobnega
-
modriDIRKAC
za vse tiste k vas dolocene stvari begajo....
avto je namenjen IZKLJUCNO STYLINGU IN NIMA S TUNINGOM NOBENE VEZE....
MOTOR OSTANE SERIJSKI KER JE ZA NORMALNO UPORABO CIST ZADOST ZMOGLJIV....
vsak mocnejsi motor bi bilo v ta avto skoda dajat ker bi potem zelo hitro vse viselo od njega....
avto je dvignjen 11 cm od tal in gre brez tezav cez vsak lezeci policaj naravnost brez motanja po diagonali....
kar se pa tice slo scene....nekdo mora bit prvi in prebit led...
aja pa se glede plastike in poliestra...
90% body kita je narjenga iz pleha kar lahko kadarkoli dokazem s tem da upam stopit na vsak blatnik in stati gor z vso tezo...
ce se komu ni kej jasn mu z veseljem vse pojasnim iz prve roke...
avto je namenjen IZKLJUCNO STYLINGU IN NIMA S TUNINGOM NOBENE VEZE....
MOTOR OSTANE SERIJSKI KER JE ZA NORMALNO UPORABO CIST ZADOST ZMOGLJIV....
vsak mocnejsi motor bi bilo v ta avto skoda dajat ker bi potem zelo hitro vse viselo od njega....
avto je dvignjen 11 cm od tal in gre brez tezav cez vsak lezeci policaj naravnost brez motanja po diagonali....
kar se pa tice slo scene....nekdo mora bit prvi in prebit led...
aja pa se glede plastike in poliestra...
90% body kita je narjenga iz pleha kar lahko kadarkoli dokazem s tem da upam stopit na vsak blatnik in stati gor z vso tezo...
ce se komu ni kej jasn mu z veseljem vse pojasnim iz prve roke...
svaka cast delavcem in vsem k so kakorkoli sodelovali pri projektu,sam vem kolk je dela s sirjenjem enga navadnga jugota za 10 jurjev,tko da respect za vse skupej,tiste luci od 156(vsaj zdi se mi) pa so hude do jaja...edino,kar lahko recem v minus je,da meni osebno bi bil lepse sesirjen,ce bi bil sesirjen kot willy alpa 16V-jec...ampak kot je ze blo povedano-vsak ma svoj stil,tko da vso sreco pri skoncavanju projekta 
Neverjetno!
Avto zgleda tocn tak k more. Res je da nisem pretiran obozevalec ekstreme ampak ta avto je narejen z veliko mero okusa in domisljije kar pa je v tem poslu zelo pomembno. Seveda pa se okusi razlikujejo od posameznika do posameznika kar je po drugi strani tudi v redu, ker kam pa bi prisli z istimi okusi? V MONOTONOST.
Kar se tice avta oz, Megane-a. Super kombinacija barv! Je pa problem v tem da je dost popularna in jo ze dost folka uporablja ( govorim o showih v tujini)
Luci od Alfice so za moje pojme res nekaj posebnega, pa se pasejo. Zadnji
odbijac se mi zdi da je v kontekstu vsega ostalega prevec racerski (lep pa vseeno).
Cestitke vsem, ki so sodelovali v tem projektu in zelim vam cim vec pokalov (verjamem, da jih bo veliko).
Se en predlog. Notranjost bi bila super v belo - oranzni kombinaciji kot sem videl pri eni opel vectri.
No, to bi bilo moje "skromno" misljenje o tem avtu.
LP KIKO
Pa srecno Novo leto 2006!
Avto zgleda tocn tak k more. Res je da nisem pretiran obozevalec ekstreme ampak ta avto je narejen z veliko mero okusa in domisljije kar pa je v tem poslu zelo pomembno. Seveda pa se okusi razlikujejo od posameznika do posameznika kar je po drugi strani tudi v redu, ker kam pa bi prisli z istimi okusi? V MONOTONOST.
Kar se tice avta oz, Megane-a. Super kombinacija barv! Je pa problem v tem da je dost popularna in jo ze dost folka uporablja ( govorim o showih v tujini)
Luci od Alfice so za moje pojme res nekaj posebnega, pa se pasejo. Zadnji
odbijac se mi zdi da je v kontekstu vsega ostalega prevec racerski (lep pa vseeno).
Cestitke vsem, ki so sodelovali v tem projektu in zelim vam cim vec pokalov (verjamem, da jih bo veliko).
Se en predlog. Notranjost bi bila super v belo - oranzni kombinaciji kot sem videl pri eni opel vectri.
No, to bi bilo moje "skromno" misljenje o tem avtu.
LP KIKO
Pa srecno Novo leto 2006!