Megane R.S. 250 Red&Black
Re: Megane R.S. 250 Red&Black
Tistega mislim ja,ki ga lahko kadarkoli resetiraš.....samo ko sem kupil avto sem pogledo je mev okol 13 000km.....pa ko sem dal na 0 se mi je zdej po 10 000km spet samo dalo na 0. Očitno sa da nekje nastavit.
žou si ga po mojem res usrou s temi zadnjimi modifikacijami, ker zgleda sedaj avto obupno, ne vem kako so lahko komu take feltne ušeč. pač usakmu svoje..
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
pač vozim obupni avto....mi pa že tak paše 
zažgi pa porini u grabn to grdobijo no, da ne bo kdo oslepel
na tem forumu ne smeš bit preveč kreativen s feltnami, ker so potem vsi slabe volje
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
je pa zanimivo da večinoma ni ušeč fantom,ki so iz NM 
Je že probu kdo barvat sprednje luči na meganu,tam nt ko je kromirano na črno.....tk ko ma gt-line?
Očitno ti ne,da jih že prodajašDeNkO RS napisal/-a:pač vozim obupni avto....mi pa že tak paše
Live long and prosper \\//
jst pa mislm da si si avto kupu sam, po svojem okusu in lahko delaš z njim kar je teb ušeč in ti paše.....
....kam pa pridemo če bi use poslušal kaj je dobr in kaj ne..
.. mal pa foušija slovenska tud dela... 
....kam pa pridemo če bi use poslušal kaj je dobr in kaj ne..
Avto je lep, sploh s feltnami na tak način dodelanimi! Osebno me motijo le te "poceni" prozorne sprednje luči - ne vem, kaj je Renault študiral, da ni gor vsaj črnih, da malo bolj jezno zgleda vse skupaj, ali pa serijsko ksenona..
No, sej, če boš barval (kot praviš), bo potem avto čista 10ka
No, sej, če boš barval (kot praviš), bo potem avto čista 10ka
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
prodajam lool?MuRiCi napisal/-a:Očitno ti ne,da jih že prodajašDeNkO RS napisal/-a:pač vozim obupni avto....mi pa že tak pašeNo upam,da daš pol gr take,da bojo ostalim tut všeč
blazz....tako kot praviš,hvala 
drhouse.... luci pridejo 100% barvane,ker res preveč seka tale krom vn,seveda bi imel raje xsenon,pač žal ga ni.....drgač pa tnx za komentar.
drhouse.... luci pridejo 100% barvane,ker res preveč seka tale krom vn,seveda bi imel raje xsenon,pač žal ga ni.....drgač pa tnx za komentar.
Men so feltne svetovne
.
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
hvala Hauba,men tut 
Neki me še zanima.....je že kdo jemal dol kljuke od vrat? kolker sem pogledal na hitro bi mogla it plastika stran,samo da nebi kaj potrgal...raje vprašam 
Zunanje? Ni najbolj enostavno. Mislim da ko odpreš vrata imaš zadaj en čepek, pa moraš tam nekaj odšraufat/umaknit, pa se potem nekako nazaj potegne. Ampak ne vem če je to vse. Bo še kdo drug znal več povedat.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.