Clio 1.5 dci eXtreme L2004 - - MaReX
Re: Clio 1.5 dci eXtreme L2004 - - MaReX
o pa res veliko boljše izgleda, hvala 
Ni panike za sliko. Jaz že imam vse v barvi tko da kar daj še klukce pobarvat. Sicer nimam nikjer še slikano ampak verjemi da je velik lepš za pogledat.marex napisal/-a:Če se bo že na novo barval odbijač zadnji ter vrata, ker spolirat nebi šlo (direkt zapečeno gor). Sem se odločil da še isti čas dam barvat črne letvice v isto barvo avta.
sem si sposodil fotko, upam da nebo lastnik jezen
pa me zanima vaše mnenje če bi vredu zgledalo, da si še kljuke dam v isto barvo.?
okej verjamem, povedano iz prve roke
Hvala, a še maš kaj drugo pobarvano zraven ljuke?
To kar je na sliki plus klujke 
aha, hvala 
platn upam da neboš jezn
sm ga zadnjič ko ste se šli peljat z srebrnim RSom sliku 

Ni panike, no zdej lahko točno vidiš kako zgleda
Matr je grd s tem feltnam :S
Matr je grd s tem feltnam :S
Radkape dol, pa je dosti boljše
sicer pa voov. Komaj čakam da si jaz svojega uredim kot mam v planu 
Sicer nisem nikol na nobenem avtu mel "rotkap" gor, ta pa mi je brez še bol smešen kot z njimi tko da bojo gor ostale.
sam se imel željo svojega pobarvat v mat rdečo......
sam sn zadovoljen,da se tega nisn loto,da je avto v originalu.....plus felne z rdečim robom(čeprav so 15stke) sedejo na avto,sn se odločo za rdečo-črno kombinacijo.torej odbijači,letvice,oz vse kaj je črno ostane črno,plus felne.....(avto je tud nižan za 3 cm,z FK fedrami.čeprav bi jih najraje menjal) zgleda v živo super.razmišljal sem še edino,da bi mogoče haubo,ter streho vrgo v črno, z folijo......
pač moje razmišljanje o tem,črne dele pobarvaš v barvo avta.....
p.s.: sicer pa je tvoj clio
moj je definitivno edinstven v SLO,no vsaj zaenkrat nisn najšo podobnega mojemu......
sam sn zadovoljen,da se tega nisn loto,da je avto v originalu.....plus felne z rdečim robom(čeprav so 15stke) sedejo na avto,sn se odločo za rdečo-črno kombinacijo.torej odbijači,letvice,oz vse kaj je črno ostane črno,plus felne.....(avto je tud nižan za 3 cm,z FK fedrami.čeprav bi jih najraje menjal) zgleda v živo super.razmišljal sem še edino,da bi mogoče haubo,ter streho vrgo v črno, z folijo......
pač moje razmišljanje o tem,črne dele pobarvaš v barvo avta.....
p.s.: sicer pa je tvoj clio
Kot si rekel, vsak se odloča kaj bo naredil svojemu konjičku. In seveda vsak ima svoj okus. Probaj prvo preko photoshopa zrihtat z črno havbo in streho in drugače, potem boš vedel če ti bo ok 
Tudi jaz bi rad da je avto edinstven. Namreč v moji bližnji okolici je en enak clio iste barve, extreme oprema in še par takih sem srečal, ki pa so seveda v originalu. vsaj po zunanjosti : )
Meni so veliko bolj všeč če so letvice v isti barvi.
Seveda še v tem mescu upam da bom lahko že dal sprednji in zadnji znak v črno mat folijo. Napis Dci se bo dol vzel in se bo oblepila carbon folija, pravtako tudi kljuke.(ličar mi je odsvetoval barvanje kljuk, namreč bi ta sčasoma popokale
, seveda ne verjamem)
še veliko dela me čaka
....
čakam, da se avto vrne iz avtoličarja. Medtem pa se vozim na šiht z očetovim cliotom, isto 1.5 Dci stem da je 62 konjski in z bilabong opremo.

Tudi jaz bi rad da je avto edinstven. Namreč v moji bližnji okolici je en enak clio iste barve, extreme oprema in še par takih sem srečal, ki pa so seveda v originalu. vsaj po zunanjosti : )
Meni so veliko bolj všeč če so letvice v isti barvi.
Seveda še v tem mescu upam da bom lahko že dal sprednji in zadnji znak v črno mat folijo. Napis Dci se bo dol vzel in se bo oblepila carbon folija, pravtako tudi kljuke.(ličar mi je odsvetoval barvanje kljuk, namreč bi ta sčasoma popokale
še veliko dela me čaka
čakam, da se avto vrne iz avtoličarja. Medtem pa se vozim na šiht z očetovim cliotom, isto 1.5 Dci stem da je 62 konjski in z bilabong opremo.

Vidim da maš Ormoški grb na avtomobilu.
Od kje si drugače ?
Lp, Simon
Lp, Simon
Simon sem pa iz okolice Miklavža Pri ormožu 
No ja...
od fotra avto, danes zjutraj med vožnjo proti službi me je lepo spodneslo z ceste, direkt čez pločnik v grabo -.-. škode za okrog 1000€ Čeprav se ne vidi dosti ampak ličar mi je ocenil zamenjavo/poopravilo za 1100€
Tu pa še je vprašanje da avto ni kaj drugo dobil. Ker je kar globoko pristal pa kar pošteno sem se zabil v betonsko ograjo :S Sreča da me ni spodneslo direkt v drevo ki je bilo zelo blizu.

No, ja svoj avto pa pripeljal danes domov
Slik še ni, bodo pa ko bo se malo sneg umiril 
od fotra avto, danes zjutraj med vožnjo proti službi me je lepo spodneslo z ceste, direkt čez pločnik v grabo -.-. škode za okrog 1000€ Čeprav se ne vidi dosti ampak ličar mi je ocenil zamenjavo/poopravilo za 1100€
Tu pa še je vprašanje da avto ni kaj drugo dobil. Ker je kar globoko pristal pa kar pošteno sem se zabil v betonsko ograjo :S Sreča da me ni spodneslo direkt v drevo ki je bilo zelo blizu.

No, ja svoj avto pa pripeljal danes domov
Dobr si ga kušnu..

sem si sposodil fotko, upam da nebo lastnik jezen