Nevem kako je pri Lagunci, pri Clio-tu je menda 16ke spravit noter zelo lahko. Itak, kako plastiko porezat... Je res nebi?
Galuna 2 ph2
Re: Galuna 2 ph2
Ja, sej zato pri meni traja, ker se nikakor ne spravim panelov delat. Prej sva bla s punco v CE pa je prostora pa časa zmanjkovalo. Zdej sva pršla v Sežano pa je prostor, ni blo časa. Zdej očitno pa bo še čas prišel tako, da nimam več izgovorov 
Nevem kako je pri Lagunci, pri Clio-tu je menda 16ke spravit noter zelo lahko. Itak, kako plastiko porezat... Je res nebi?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ne vem, nisem še nikjer videl lagune, vendar ne vem, če je tako enostavno
Sem pa našel tak radio z navigacijo na dvd,... in tipo hoče za komplet 1300€
Sem pa našel tak radio z navigacijo na dvd,... in tipo hoče za komplet 1300€

Sem gledal zdej po avtoakustika.com pa ni nič uporabnega, bom še malo po drugih forumih pobrskal.
Je pa na avtoakustiki en tipo (sem mislil, da je Truckdriver \8/, ker ima enako Laguno in podoben nick - Smoke V8), ki je metal ven zvočnike... Se lahko pozanimam, če te zanima?
1300€ za DVD pa je čisto preveč. Sej ni slab sistemček, sam zmore marsikateri Androidek več, kar se navigacije tiče...
Je pa na avtoakustiki en tipo (sem mislil, da je Truckdriver \8/, ker ima enako Laguno in podoben nick - Smoke V8), ki je metal ven zvočnike... Se lahko pozanimam, če te zanima?
1300€ za DVD pa je čisto preveč. Sej ni slab sistemček, sam zmore marsikateri Androidek več, kar se navigacije tiče...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Sam imam nekoč v planu notri dat 7" android tablco, vmesnik si bom sam spacal in povezat z aux na avtoradio, pa bo še najbolše. Lahko se pozanimaš ja, prosim. Drugač bom pa po kakih ostalih zvočnikih pogledal malo.

http://www.chinavasion.com/china/wholes ... _GPS_DVB-T
Če ne bi imel Carminata, bi šel takoj na to... Vseeno pa linijsko preko procesorja, ker ne zaupam tem hudim kitajskim built-in ojačevalčkom
Na avtoakustiki ni ZS, sem mu pisal v temo, upam, da bo videl
Če ne bi imel Carminata, bi šel takoj na to... Vseeno pa linijsko preko procesorja, ker ne zaupam tem hudim kitajskim built-in ojačevalčkom
Na avtoakustiki ni ZS, sem mu pisal v temo, upam, da bo videl
Ja, al pa neki tazga, samo jaz sem gledal take, katerim se ne sname dol tablet. Me pa zanima, kako pride to pri ph2, ker nima neki idealno poštimano glede double din radijev, ph1 ima to bolj elegantno narejeno, pa še pokriješ lahko.
hvala.
hvala.

Predalček nad radiem ven in rezat... si ne predstavljam drugega.
Ta mi je zanimiv, ker pač tablico vzameš domov, namečeš preko računalnika muziko gor in je to to. Ni treba kartic pa čitalca. Pa direktno urejaš, če ti kaj ne štima, si doma preko wi-fi mečeš kake aplikacije in popravke dol. Ne vem, 2 v 1
Ta mi je zanimiv, ker pač tablico vzameš domov, namečeš preko računalnika muziko gor in je to to. Ni treba kartic pa čitalca. Pa direktno urejaš, če ti kaj ne štima, si doma preko wi-fi mečeš kake aplikacije in popravke dol. Ne vem, 2 v 1
2din gre. vzameš vn radio in predalček in daš 2din notr. edino kar je je potem potrebno narediti homemade masko, ker na žalost (ne vem zakaj ne) ne obstaja maska za 2 din za ph2 lagune
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Ja gre ze...sam cigansko:) vsako domaco blendo, katero sem do zdaj nasel, je blo grdo:) ph1 pa genau pasr in pol se pokrov cez.

Men to ne zgleda lepo
Sej ne, da bi sam lepš naredil, sam ni videt skladno z armaturko, tko nekak
Sem pa včeraj opral avto po dolgem času, pa še to v pralnici, ker imamo prepoved uporabe vode v te namene:

Meni tudi ne preveč v primerjavi s serijsko, je pa definitivno to en od boljših primerkov, kar sem jih videl... So mi pa paneli odlični in cilam na take, le da bi vseeno barvo in strukturo čimbolj približam originalni.
Je pa tvoja res lepotička... Eeeeem, Laguna, mislim

Je pa tvoja res lepotička... Eeeeem, Laguna, mislim
Lepa lagunca. Še kake alu feltne ji privošči 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Ja, ko je spucana je še kr, po 2. dneh je pa bruh, ker se vsak prahek vidi na barvi. Felge pridejo, sam najprej bi rad mal musko poštimal in radio, pa še par stvari nato pa ene felgice. Sem pa naredil skoraj 4k km odkar jo imam.

4k km naredim jst v cca 5 tednih
Feltne gledaš 17"?
Nekaj gledam: dve Lagunci maš doma, a da bi se na srečanje prijavil in prišel, to pa ne....
Nekaj gledam: dve Lagunci maš doma, a da bi se na srečanje prijavil in prišel, to pa ne....